[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Skötsel av en vuxen katt

Vi vet alla hur kräsna katter är med vad de äter. Läs mer om vetenskapen bakom en precis kost och vad som gör den så viktig för att hålla din katt i topptrim.

Praktiska tips

Varje katt är unik och i ögonen på varje katts 'föräldrar', så är den också den vackraste katten som någonsin har funnits på jorden. Och det är precis på det sättet som det ska vara. Men hur kan du fånga den kraften, den personligheten, detta 'något speciella' med din katt i ett fotografi som du alltid ska uppskatta? Jo, den goda nyheten är att utvecklingen mot digitala kameror som alla har råd med har gjort det enklare än någonsin.

LÄS MER

Beteende

 En del katter är väldigt kräsna med sitt vatten. Du ställer fram fräscht vatten åt dem hela dagen men så fort du sätter på kranen så kommer de springande för att dricka.

LÄS MER

Att leva med andra husdjur och familjemedlemmar

"Say hello to your new sister!" Bringing a new kitten into the household is a special and exciting time for all the family... except potentially for your current cat! Regardless of how good-natured your current cat is, she's still a cat and is therefore instinctively very territorial and aware of her place in a strict social pecking order.

LÄS MER

Hälsa och välbefinnande

Katter älskar kattmynta, och det är fullkomligt ofarligt - det finns inget i kattmynta som kan skada din katt. Om din katt mot förmodan skulle få i sig en stor mängd kattmynta kan det orsaka lätta magproblem, men att detta skuklle hända är osannolikt.

LÄS MER

[ ↑ skip to content ↑ ]