[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Har din katt en känslig mage?

Katter kan lida av känslig mage och är då benägna att utveckla problem med matsmältningen. Det finns flera tecken som kan tyda på att din katt har en känslig mage. Dessa inkluderar mer eller mindre återkommande kräkningar, gaser i magen, illaluktande eller återkommande lös avföring. Dessa tecken kan eller kan inte ha ett samband med ett mindre smältbart foder. I vilket fall som helst, om din katt har känslig mage kommer den att tjäna på att få ett foder som är speciellt framtaget för detta så att den kan njuta av ett fullt aktivt och hälsosamt liv.

Hill's™ Science Plan™ Sensitive Stomach innehåller högkvalitativa ingredienser, såsom ägg, kyckling och ris, vilka är lättsmälta och hjälper till att försäkra en optimal näringsmässig absorption. En skonsam matsmältning främjes genom en optimal balans av lättsmälta proteiner och fetter, liksom en unik blandning av fiberkällor för tarmhälsa.

Denna avancerade nutrition för en behaglig matsmältning främjar också en glansig päls och hjälper till att bevara en ideal kroppsvikt. I fall där tecknen förvärras eller ses oftare, eller om din katt har svårt att bibehålla sin idealvikt, kontakta din veterinär för att utesluta andra orsaker.

Med en kliniskt bevisad antioxidantformula som stödjer ett hälsosamt immunsystem är Hill's Science Plan lämpligt för utfodrande av vuxna katter med känslig mage, varje dag .

Klicka här för att läsa mer.
[ ↑ skip to content ↑ ]