[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Leva med andra husdjur och människor

"Man är vad man äter" och det gäller även för hundar. Läs mer om vetenskapen bakom en precis kost och vad som gör den så viktig för att hålla din hund i topptrim.

En frisk och rolig vardag för din hund!

I en vardag där allt kan hända är det viktigt att tänka på familjens fyrbenta medlem. Hundar behöver stimulans och att få känna sig som en del av familjen.

LÄS MER

Din checklista för klokt hundägarskap

Är du novis eller veteran på området klokt hundägarskap? Oavsett vilket kan du få lite extra stöd av vår praktiska checklista för klokt hundägarskap. Använd den här checklistan som en praktisk handledning för bättre skötsel av din fyrfota vän idag ...

LÄS MER

Hund och spädbarn...kommer överens

Med de rätta förberedelserna så borde det inte vara några problem att föra samman ett nyfött barn och en hund. Det är självklart alltid spännande att ett nytt barn föds, men ibland kanske inte din hund delar din entusiasm. Förändring Ditt liv kommer att förändras den dag du kommer hem med ditt nyfödda barn och oundvikligen kommer även din hunds liv att förändras.

LÄS MER

Samspelet med hunden

Nyckeln till din hunds samspel med andra hundar är socialisering, förtroende och erfarenhet. Du bör utsätta din hund för så många människor, platser, djur och positiva erfarenheter som möjligt.

LÄS MER

Att leka med din hund

På samma sätt som din hund behöver bra näring och ett kärleksfullt hem är lek avgörande för dess hälsa.

LÄS MER

Separationsångest

Om du måste lämna din hund ensam så kan detta framkalla separationsångest. Detta beror oftast på att hunden är alldeles för beroende av sin ägare. Det kan vara ett resultat av att den blivit tagen från sin mamma för tidigt, blivit övergiven, eller så beror det bara på hundens temperament.

LÄS MER

[ ↑ skip to content ↑ ]