[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Villkor och förutsättningar

Din personliga information samlas in av Hill's Pet Nutrition Manufacturing, s.r.o., IČ: 27580792 ("Kontrollant"). Vi kommer att lagra dina data i vår databas och använda den för att upprätthålla ditt konto och profil, besvara dina frågor om vårt företag och produkter och tjänster, kontakta dig om du vinner något i vår marknadsföring och händelser som kräver registrering, och för marknadsföringsändamål, t.ex. att skicka nyhetsbrev, erbjudanden, undersökningar och annan information via mail till dig. Att lämna personliga data är frivilligt. Insamlad personlig data kan delas inom Hill's Pet Nutrition group av företagen och tjänsteleverantörerna som hanterar den personliga informationen på uppdrag av oss. Några av dessa företag kan vara lokaliserade i icke-EU länder, så du accepterar också att din personliga data överförs utanför EU. Din personliga data hanteras bara i enlighet med tillämpliga lagar. Du har rätt att få tillgång till din personliga data som lagras av oss, korrigera, ta bort och protestera och även andra rättigheter som finns i akten om Dataskydd.

Vinn ett års förbrukning av Hill's Science Plan

Regler och villkor för deltagande i utlottningen:
 1. Denna tävling pågår till den 31 december 2020, med en utlottning varje månad.
 2. Öppen för alla över 18 år som är mantalsskrivna i UK, Isle of Man, Channel Islands och ROI, Österrike, Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Holland, Italien, Luxemburg, Norge, Portugal, Sverige, Spanien och Schweiz, men inte för Hill's anställda eller deras familjer, Hill's reklambyråer eller någon annan som har ett professionellt förhållande till kampanjen. Kampanjen är godkänd där den är giltig.
 3. Inget köp nödvändigt. Det accepteras enbart en anmälan per person som är online.
 4. För att deltaga i utlottningen måste du fylla i och skicka in din registrering online.
 5. När du väl är registrerad är du med i utlottningen nästkommande månad och efterföljande 12 månader. Du kan endast vinna en gång.
 6. Utlottningen sker vid varje månads slut och en vinnare väljs ut slumpvis under överinseende av en oberoende person. Varje månads vinnare blir kontaktad via telefon, e-post eller brev inom 7 dagar efter dragningen. Du blir inte kontaktad om du inte har vunnit.
 7. Vid den första kontakten blir vinnarna informerade hur de kommer att erhålla gratis fodret från Hill's Pet Nutrition.
 8. Namn och adress på vinnarna finns tillgängliga för de som gör en skriftlig begäran till den kampanjansvarige. Ingen annan korrespondens kommer att genomföras gällande denna kampanj.
 9. Månadsvinst: Ett års förbrukning av Hill's Science Plan med start från det datum vinnaren blir kontaktad.
 10. Inga kontantvinster eller alternativa vinster finns tillgängliga.
 11. Inget ansvar tas för anmälningar som har blivit oanvändbara på grund av tekniskt fel. Bevis på registrering är inte ett bevis på anmälan.
 12. I händelse av meningsskiljaktigheter är den Kampanjansvariges beslut utslagsgivande och ingen korrespondens kommer att ske.

Kampanjansvarig: Hill's Pet Nutrition Ltd, Sherbourne House, Croxley Business Park, Hatters Lane, Watford, Herts WD18 8WX, England.

75 kr Rabattkupong

Kupongen kan laddas ned efter att du fullgjort hela registreringen av dig och din hund eller katt. Kupongens giltighet står på tryckt på kupongen och kan användas på alla Hill's Science Plan hund eller kattprodukter, minimum 1,5 kg torrfoder, eller, minimum 12 burkar våtfoder alternativt 12 portionspåsar. Gäller endast i zoofackhandeln eller hos din veterinär. Endast en kupong kan användas per vara som köps. Kan inte bytas mot kontanter.[ ↑ skip to content ↑ ]