[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Varför
välja djurfoder
från Hill’s
?

Alla som arbetar för Hill’s förstår det speciella band som finns mellan dig och ditt husdjur. Det är därför vi anstränger oss så mycket för att ge dig bästa tillgängliga näringsmässiga omsorg, så att det här bandet garanterat förblir sunt och starkt.

Vi tar ständigt fram nya lösningar för att garantera ingredienser av högsta kvalitet och optimal näringsbalans för ditt husdjurs specifika ålder, ras och medicinska behov. Det här kanske förklarar varför veterinärer väljer att utfodra sina egna husdjur med Hill’s djurfoder.


Vilka vi är

Hill's Pet Nutrition syftar till att hjälpa hundar och katter att nå sin fulla potential genom näring och hälsovård av högsta kvalitet. Vårt starka engagemang för friska, nöjda hundar och katter är drivkraften bakom allt vi gör.

Upptäck

berättelsen bakom Hill’s


Vad Hill's
står för

Vårt mål är att hjälpa till att berika och fördjupa det speciella förhållandet mellan människor och deras hundar och katter.

Läs mer

om vår uppgift, filosofi och vision


Vårt engagemang
för djurhälsa

Alla hundar och katter som Hill’s Pet Nutrition ansvarar för lever i en kärleksfull, säker, lekfull och ren miljö. Vi använder bara icke-invasiva, humana undersökningsmetoder som krävs för att utveckla näringsteknik så att hundar och katter kan leva längre och hälsosammare liv.

Läs om

Hill’s värdegrunder

Ett starkt engagemang för bättre näring

Med stöd av omfattande evidensbaserad näring levererar Hill’s en av de mest högkvalitativa djurfoderprodukterna, som utformats för att motsvara en mängd olika unika behov.

Upptäck

vår näringsfilosofi


Lämna berättelse Berätta din historia för oss

Ett engagemang för foderkvalitet och
fodersäkerhet

Hill’s förbinder sig att efterleva de högsta kvalitets- och säkerhetsstandarderna vid all slags tillagning och förpackning av förstklassigt djurfoder.

Läs mer

om Hill’s prisbelönta standarder

Vårt engagemang
för hållbarhet

Hill’s engagerar sig i hållbarhet på många sätt. Det här engagemanget sträcker sig bortom husdjur och innefattar människorna, genomförandet och planeten.

Läs mer

om Hill's engagemang för hållbarhet

Vårt engagemang för hundar och katter
stöder frivilligorganisationer för husdjur över hela världen

Vi menar att alla husdjur, stora som små, bör älskas och skötas om omsorgsfullt under hela deras liv. Därför stöder vi frivilligorganisationernas och härbärgenas insatser, vilka räddar livet på nästan en miljon hundar och katter världen över varje år.

Läs mer

om vårt engagemang för djurhälsa

[ ↑ skip to content ↑ ]