[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Det fungerar! Läs ägarnas egna berättelser

Tro inte på vad vi säger. Läs dessa berättelser från det verkliga livet från ägare som själva har upplevt den skillnad som j/d™ gjort för livskvaliteten för deras hundar med stela leder:

Susie & Judith Harrisons berättelse
Judith var en frisk, aktiv 1-årig labrador retriever valp som älskade att springa runt på öppna ytor mer än någonting annat. Tills en dag då hon vred sig illa och skadade leden i armbågen på sitt främre högra ben.

"Inom några få månader efter detta, så hade Judith utvecklat artros och blivit en 'gammal hund' ... vresig och ovillig att gå en promenad eller till och med att stiga upp från sängen vissa dagar, och hon hade inte ens nått sin andra födelsedag. På inrådan från min veterinär, så började vi utfodra henne med j/d™ tillsammans med anti-inflammatorisk medicin. Vi kunde inte tro på förändringen. Hon fick tillbaks sin ungdom på några dagar och blev igen det lilla knyte med energi hon brukade vara ... och det är nu mer än sex år sedan. Hon älskar fortfarande sin j/d™ två gånger om dagen - det är det som fortfarande håller Judith i bra form!"

Susie Harrison, London

Max berättelse
[ ↑ skip to content ↑ ]