[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Ett perfekt sätt att nå en hälsosam vikt

Nyckeln till ett långt, bättre liv, är att upptäcka din hunds eller katts idealvikt. Husdjur som håller sin idealvikt kan springa, hoppa, leka och lätt delta i roliga familjeaktiviteter. Det här håller dem förstås mer aktiva och lyckliga vid din sida.

Forskning har visat att husdjur med övervikt lättare drabbas av allvarliga hälsoproblem som diabetes, urinvägssjukdomar, artros mm. Sunda förnuftet säger oss också att husdjur med övervikt har det besvärligare än deras slanka motsvarigheter. Enkla saker som att gå upp för en trappa, hoppa upp i soffan, springa och möta dig vid dörren blir helt enkelt allt svårare ju kraftigare ditt husdjur är.

Djurägare vet att måltiderna är en av dagens höjdpunkter för alla hundar och katter. Det är viktigt att ge ditt husdjur ett foder som det älskar, men du ska inte behöva offra dess hälsa och midja för att vara det till lags. Därför har Hill’s tagit fram nya Hill’s Science Plan™ Perfect Weight – en noggrant sammansatt blandning av naturliga ingredienser som utformats för att hjälpa ditt husdjur att bränna kalorier, i stället för lagra dem i form av övervikt. Perfect Weight är inte bara effektivt – det har också den läckra kycklingsmaken som ditt husdjur älskar. Ingen komplicerad uppmätning, inget smaklöst foder och inga omöjligt små portioner. Nu kan ditt husdjur få en hälsosam vikt samtidigt som det får ett foder det älskar!

[ ↑ skip to content ↑ ]