[ ↓ skip to navigation ↓ ]

December nyheter

last updated 12/12/2017
Det är en vanlig missuppfattning att katter regelbundet bör få mjölk som belöning. Sanningen är den att de flesta katter är laktosintoleranta, så genom att ge dem komjölk orsakar man faktiskt hälsoproblem. Mjölk är inte en del av den nödvändiga kattnäringen och många katter lider av magproblem eller andra problem på grund av att deras ägare tror att de ger sina katter en belöning.
last updated 21/12/2015
Visste du om att din katts näringsbehov förändras efter kastrering? Katter behöver färre kalorier och mer balanserade mineralmängder för att undvika övervikt, urinblåseproblem med mera. Läs mer om rätt näringsmässiga steg efter kastrering: Hill’s™ Science Plan™ VetEssentials NeuteredCat!
last updated 16/12/2015
När storhelgerna närmar sig är det ett utmärkt tillfälle att visa din älskade hundkompis lite extra kärlek – här kommer några tips på hur du kan förgylla storhelgerna för din hund!
last updated 16/12/2015
När storhelgerna närmar sig är det ett utmärkt tillfälle att visa din lilla kattkompis lite extra kärlek – här kommer några tips på hur du kan förgylla storhelgerna för din katt!
last updated 03/12/2015
Urinvägsbesvär är aldrig roligt – särskilt inte för husdjur som inte kan tala om hur de känner sig. Lyckligtvis är hundar ganska bra på att signalera om något är fel – så lär dig att känna igen tecknen. Dessutom finns det en ny fodersammansättning från Prescription Diet™ som kan hjälpa. Läs mer här
last updated 05/12/2014
Nya Hill’s™ Science Plan™ Perfect Weight är en läcker foderlösning som bevisats hjälpa din hund eller katt att nå en hälsosam vikt, utan att den lägger på sig igen, samtidigt som den känner sig mätt och nöjd. Det finns ett direkt samband mellan hälsosam vikt och längre livslängd hos hundar och katter, så ett foder som hjälper till att effektivt förbränna ett för högt kaloriintag kommer också att hjälpa dem att njuta av livet längre. Läs hela artikeln...
last updated 12/12/2014
Är foderöverkänslighet orsaken till hundens magbesvär? Läs mer om foderöverkänslighet och hur du kan behandla det...
[ ↑ skip to content ↑ ]