[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Djurskyddet och Hill’s inleder samarbete

Den ideella organisationen Djurskyddet Sverige och Hill's Pet Nutrition har inlett ett samarbete. 14 av Djurskyddets lokalföreningar som bedriver djurhem har nu ett direkt samarbete där Hill's förser djurhemmen med foder till katterna som finns på djurhemmen.

– Hill's är ett mycket seriöst djurfoderföretag och det är mycket positivt för våra djurhem att kunna få gratis tillgång till kvalitetsfoder, säger Åsa Hagelstedt, Generalsekreterare för Djurskyddet Sverige.

– För oss på Hill's har arbetet för djurens bästa alltid varit en del i vår verksamhet. Samarbetet med Djurskyddet innebär att vi fått en bra partner som har samma värderingar som oss och där vi fortsatt kan hjälpa de utsatta djuren, men också se till att verka för att djuren får det bättre i samhället, säger Anders Lindgren, Pet Key Account Manager på Hill's Pet Nutrition.

Samarbetet kommer även att synas på nationell nivå under 2016 då Hill's kommer att göra aktiviteter för att motivera konsumenter att aktivt stödja Djurskyddet.

Djurskyddet Sverige är med cirka 12 000 medlemmar en av Sveriges största djurskyddsorganisationer. Deras vision är ett samhälle där människor visar respekt och medkänsla för alla djur. De jobbar för att djur ska behandlas väl, oavsett om de lever vilt, hålls för människans sällskap eller föds upp för att bli mat. www.djurskyddet.se.

[ ↑ skip to content ↑ ]