[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Februari nyheter

last updated 27/02/2017
Maten som katter och hundar älskar får nu ett nytt utseende. Snart hittar du den moderna, nya påsen på hyllorna i din favoritdjuraffär. Om du inte har en redan, hitta en nära dig.
last updated 04/02/2016
Vi har packat upp presenterna och packat ihop helgerna ... det är lugna tider för dig och din kissemiss innan det nya året har kommit igång på riktigt. Det är en utmärkt möjlighet för dig att se över dina löften och hålla ett öga på kattens vikt under de kommande månaderna – så här gör du.
last updated 16/02/2015
Låt oss presentera NYA c/d™ Urinary Stress Reduced Calorie, som innehåller samma kliniskt bevisade verksamma formula som originalet c/d™ Urinary Stress, men med färre kalorier som hjälper katten att hålla vikten. Läs om hur det fungerar ...
last updated 28/02/2014
Om din katt kissar på oväntade ställen, till exempel på vardagsrumsgolvet, kan det betyda att den har problem med sitt urinrör eller sin urinblåsa. Man talar om en störning i nedre urinvägarna. Detta är en vanlig åkomma som kan vara väldigt besvärlig, eftersom det kan vara ett tecken på en bakomliggande allvarlig sjukdom. Om det är en sådan sjukdom kan den leda till ett livshotande tillstånd om det inte behandlas. Därför är det viktigt att kontakta veterinär så snart som möjligt.
last updated 05/02/2014
Vi på Hill’s vet att du bara vill ha det bästa till din hund eller katt. Det är därför som våra foder bara innehåller ingredienser av högsta kvalitet för att skapa en härligt smakrik måltid.
last updated 22/02/2013
”Arbetshundar” är hundhjältar och de vi ser i det dagliga livet är polishundar och ledarhundar. Men en annan grupp som vi inte ser lika ofta är de välutbildade räddningshundarna.
last updated 22/02/2013
Delar du din sovplats med din kattkompis? En omröstning som nyligen gjordes online visade att över 90% av alla kattägare låter katten sova i deras sovrum, och över 50% låter den ligga i sängen.
[ ↑ skip to content ↑ ]