[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Vilken betydelse har fodret för din katts urinvägar?

Om din katt lider av urinvägsbesvär kan rätt sorts foder, som rekommenderats av veterinär, hjälpa den att må bättre och förebygga att besvären återkommer. NYA Hill’s™ Prescription Diet™ c/d™ Urinary Stress är ett foder som kliniskt har bevisats reducera återkomsten av symtom på FIC (felin idiopatisk cystit), en vanlig form av FLUTD (Feline Lower Urinary Tract Disorder), eftersom fodret innehåller ingredienser som kontrollerar stress.

Det kan alltså vara så enkelt som att byta ut kattens foder och på så vis förhindra återfall av urinvägsbesvär. Stress är en känd riskfaktor för FIC och därför innehåller c/dTM Urinary Stress ingredienser (L-tryptofan och hydrolyserat mjölkprotein) som kontrollerar stress. Det är det perfekta valet för långtidsutfodring och det fungerar även i hem med flera katter. Finns både som torrfoder och portionspåsar med mjuka bitar i sås – med en läcker smak som katten kommer att älska!

Med rätt sorts foder kan din katts FLUTD-besvär hanteras så att katten mår bra och får ett långt liv tillsammans med dig!

Läs mer om hur c/d™ Urinary Stress kan hjälpa din katt. Gå till: Hur kan rätt typ av foder hjälpa?

[ ↑ skip to content ↑ ]