[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Januari nyheter

last updated 18/01/2017
vNär din hund har matsmältningsproblem vill du ha lindring som är så tillförlitlig som möjligt. Som tur är kan rätt foder ofta vara lösningen. Nu innehåller Hill's™ Prescription Diet™ i/d™ innovativa nya ingredienser som fungerar ännu bättre för att lösa vardagliga matsmältningsproblem.
last updated 04/01/2017
Tycker du att din katt har blivit lite rund på sistone eller har den plötsligt börjat tappa i vikt? Vi människor känner snabbt om vi har gått upp i vikt genom att byxorna börjar spänna. När det gäller din lilla kattvän är det däremot andra varningssignaler du ska reagera på. Om din katt måste tampas med en stor mage kan du följa de här hälsotipsen.
last updated 04/01/2017
Att ta sig an en hund kan vara överväldigande på många sätt om du inte riktigt vet var du ska börja. Men det är så klart även roligt och spännande! Den här milstolpen är det första av många tillfällen när du knyter an till din lurviga vän. Här är tio tips till hur du kan skapa en så mjuk övergång som möjligt.
last updated 12/01/2016
Små hundar: nu kan ni slappna av! Stress kan orsaka eller bidra till matsmältningsproblem, men med rätt typ av foder kan besvären lindras. Se vad NYA Hill’s™ Prescription Diet™ i/d™ Stress kan göra för din stressade hund redan idag!
last updated 27/01/2015
10 Veckorsutmaningen och NYA Science Plan™ Perfect Weight är till för att hjälpa din hund eller katt att gå ned i vikt. Anta utmaningen så har du chans att vinna foder och tips på hur du hjälper din hund eller katt att bli av med sin övervikt. Registrera dig redan idag!
last updated 22/02/2013
”Arbetshundar” är hundhjältar och de vi ser i det dagliga livet är polishundar och ledarhundar. Men en annan grupp som vi inte ser lika ofta är de välutbildade räddningshundarna.
last updated 22/02/2013
Delar du din sovplats med din kattkompis? En omröstning som nyligen gjordes online visade att över 90% av alla kattägare låter katten sova i deras sovrum, och över 50% låter den ligga i sängen.
[ ↑ skip to content ↑ ]