[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Juli nyheter

last updated 07/07/2017
Du som tar hand om en äldre hund står inför en del utmaningar, men ditt nära förhållande till hunden betyder att varje stund ni kan tillbringa tillsammans är viktig för er båda. Därför vill du givetvis se till att de stunderna blir så många som möjligt. Så hur hjälper man en äldre hund känna sig yngre?
last updated
last updated 22/07/2015
Du vill det bästa för ditt husdjur, bland annat att det ska få det mest hälsosamma fodret. Naturligt djurfoder låter som en bra idé. Men hur kan du vara säker på att fodret innehåller en perfekt balans av de näringsämnen som ditt husdjur behöver?
last updated 08/07/2014
Om hunden har stela leder eller problem med rörligheten begränsar det tyvärr livet. Livskvaliteten hos hundar påverkas självklart av förmågan att kunna hoppa, gå och springa som en frisk ung hund. Led- och rörlighetsrelaterade problem kan göra det besvärligt för hunden att leka och gå på promenader. Stelheten kan få hunden att slå av på takten eller till och med verka äldre än den är. För att hantera dessa problem har Hill's tagit fram ett foder som bidrar till att minska nedbrytningen av brosk, förbättra rörligheten och lindra ömma leder. Läs mer här.
last updated 29/07/2013
Du ser att hunden kliar sig överallt, lider av mag- och tarmproblem, har kronisk diarré eller gasbildning. Den kan kräkas, klia sina öron eller gnida sitt ansikte.
last updated 15/07/2013
När katter blir 11 år gamla räknas de normalt som äldre. Äldre katter kan drabbas av en rad fysiska och beteenderelaterade förändringar. Det är viktigt att vara medveten om detta, så att du kan göra det bästa möjliga för din katt.
last updated 27/07/2012
Vi ställde några frågor till Lynda om hennes jobb och vad hon tycker om att arbeta med och för katter och hundar.
[ ↑ skip to content ↑ ]