[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Juni nyheter

last updated 23/06/2017
Specialiserad näring som tagits fram efter årtionden av forskning på åldrande kan göra stor skillnad för din katt som är 7 år eller äldre! Science Plan™ Youthful Vitality är precis vad din äldre katt behöver: Sammansatt av ingredienser som främjar energi och vitalitet, hjärnans funktion, en glänsande päls och mer!
last updated 26/06/2015
Visste du att övervikt gör att katter löper ökad risk för urinvägsbesvär? Nu behöver du inte välja vilket av problemen du ska ta tag i först! Fråga din veterinär om NYA Hill’s™ Prescription Diet™ Metabolic+Urinary! Läs mer…
last updated 26/06/2015
Att hantera dessa två problem samtidigt är ett effektivt sätt att hjälpa hundar att bli aktiva igen. När de går ner i vikt lindras ledbesvären och när lederna mår bättre kan hundarna bli mer aktiva och bränna fler kalorier. Fråga din veterinär om NYA Hill’s™ Prescription Diet™ Metabolic+Mobility! Läs mer…
last updated 25/06/2014
Visste du att det är viktigt att ge godis till hunden för att stärka era band? Men var försiktig! Att ge fel godis vid fel tid kan bidra till viktökning och till och med belöna fel beteenden. Läs mer här om hur du ger godis till din hund på rätt sätt – när, var och vad du ska ge.
last updated 25/06/2014
När katten behöver gå ner lite i vikt vill du kunna belöna den när det går bra. Se till att det godis du ger är hälsosamt och stödjer de viktminskningsmål som ni arbetar för att uppnå. Om du har rätt godis kan du till och med använda det i ett träningsprogram för att få katten att leka längre.
last updated 09/06/2014
Alla hundar älskar godsaker, särskilt din hund!
last updated 27/06/2013
Nu kan din hund eller katt gå ned i vikt och förbli i bra form utan några försakelser. Hill’s™ Prescription Diet™ Metabolic Advanced Weight Solution är ett revolutionerande nytt foder som förändrar viktreducering och underhåll av vikt för alltid.
last updated 3/6/2013
Börjar din katt bli lite äldre? När katter åldras ändras deras ämnesomsättning, aktivitetsgrad och näringsbehov. Läs om hur behoven förändras hos äldre katter.
last updated 15/07/2013
När katter blir 11 år gamla räknas de normalt som äldre. Äldre katter kan drabbas av en rad fysiska och beteenderelaterade förändringar. Det är viktigt att vara medveten om detta, så att du kan göra det bästa möjliga för din katt.
[ ↑ skip to content ↑ ]