[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Tillsammans kan vi ta bort stressen vid mag-tarmbesvär

Stressförebyggande ingredienser, som mjölkprotein, hjälper till att dämpa nervsystemets reaktioner, vilket resulterar i att hjärnan skickar färre orossignaler till mag-tarmkanalen. Resultatet bli färre stressrelaterade magbesvär hos hundar.

Ingefära och mycket lättsmälta näringsämnen är skonsamma för mag-tarmkanalen och rätt sammansättning av fibrer är gynnsamma för tarmrörelserna.

Prebiotiska fibrer främjar också tillväxten av nyttiga tarmbakterier, vilket leder till en sundare och mer effektiv matsmältning.

När det handlar om hundar som lider av stress är det viktigt att både hantera huvudproblemet (stress och dess fysiska effekter på kroppen) och de konkreta besvären (matsmältningsproblemen) för att skyndsamt kunna hjälpa hundarna att må bättre. Hundar som mår bra på insidan är mycket bättre rustade att hantera utifrånkommande stress. Detta skapar en god cirkel och bidrar till en bättre hälsa.

Eftersom små hundar är särskilt känsliga för stress är Prescription Diet™ i/d™ Stress speciellt utformat för hundar upp till 14 kg. Fråga veterinären om det här fodret skulle kunna vara något för din hund.

[ ↑ skip to content ↑ ]