[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Mars nyheter

last updated 24/03/2015
Anta 10 Veckorsutmaningen! Deltagarna får Science Plan™ Perfect Weight som räcker till att genomföra utmaningen, plus tips och råd på hur man kan hålla katter och hundar i form. Det blir enkelt att få hunden eller katten att närma sig en hälsosam vikt. Vad väntar du på?
last updated 10/03/2015
Prescription Diet™ k/d™-kattfoder innehåller nu NY EAT Technology (Enhanced Appetite Trigger, Förbättrad aptit-utlösare)™ vilket gör k/d™ mer tilltalande än någonsin! EAT Technology ™ är näring som kliniskt bevisat hjälper till att förbättra aptiten hos katter med njursjukdomar genom extra lockande smak. Nu kan du hjälpa din katt att älska måltiderna igen, precis som den gjorde förut!
last updated 27/03/2014
Kissar din katt utanför lådan? Verkar den ansträngd när den kissar? Om den gör det kan den lida av FLUTD (Feline Lower Urinary Tract Disease). Detta är ett vanligt, allvarligt och smärtsamt tillstånd. Det kan dock ofta behandlas enbart genom att byta till ett annat foder.
last updated 20/03/2014
Veterinärer över hela världen rekommenderar Hill’s foder till sina kunder och utfodrar även sina egna hundar och katter med det. Fråga bara Christina Fach som är en veterinär från Tyskland och utfodrar sina hundar med Science Plan och även rekommenderar detta till sina kunder.
last updated 13/03/2014
Om din katt lider av urinvägsbesvär kan det vara skönt att veta att rätt sorts foder, som rekommenderats av veterinär, kan hjälpa den att må bättre och förebygga att besvären återkommer. NYA Hill’s™ Prescription Diet™ c/d™ Urinary Stress är ett foder som kliniskt har bevisats reducera återkomsten av symtom på FIC (felin idiopatisk cystit), en vanlig form av FLUTD (Feline Lower Urinary Tract Disorder), eftersom fodret innehåller ingredienser som kontrollerar stress.
last updated 10/03/2014
Bra näring handlar inte bara om kvaliteten på ingredienserna, det handlar också om rätt kvantitet och balans av näringsämnen. Det är därför som våra experter har skapat specifika skräddarsydda sammansättningar för att tillhandhålla balanserad näring till din hund eller katt.
[ ↑ skip to content ↑ ]