[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Maj nyheter

last updated 02/05/2017
Den ideella organisationen Djurskyddet Sverige och djurfodertillverkaren Hill's Pet Nutrition fördjupar sitt samarbete med kampanjen GE DIN HAND. Genom Hill’s Facebook-kampanj uppmanas djurälskare att fotografera en tass på sitt djur och publicera.
last updated 12/05/2016
Hill´s Pet Nutrition drar frivilligt tillbaka en begränsad volym av portionsförpackad kattmat. Tidigaste datum då dessa produkter var tillgängliga för försäljning i Sverige var januari 2016.

Beroende på ett fel hos en leverantör av ingredienser innehåller produkterna höga nivåer av järn. Järn är ett nödvändigt näringsämne för katten men för mycket järn kan orsaka magtarmstörningar som diarré och kräkning, men kan också ge allvarligare hälsoeffekter. Om ni har köpt produkten, ber vi er att inte mata er katt med den. Om ni är oroliga kontakta er veterinär.

För mer information och en beskrivning av produkterna med specifierade “Best Before Dates/Bäst Före Datum” som är påverkade klicka på länk.
last updated 06/05/2016
Alla kan utveckla allergier – människor, hundar, katter, alla. Det är inte någon större skillnad mellan vad som utlöser allergier hos hundar och vad som utlöser dem hos människor.
last updated 20/05/2014
Alla känner av stress ibland, till och med våra husdjur. Stress kan påverka kattens hälsa negativt och leda till vissa typer av urinvägsbesvär. Men varför blir vissa katter stressade?
last updated 09/05/2014
Har din lilla hund lagt på sig lite extra vikt?
last updated 22/05/2013
Grattis till vinnaren av en årsförbrukning av Hill's foder Rolf Bergström.
last updated 11/05/2011 13:00:00
Oavsett om du har en katt eller hund (eller både och), så kommer du att upptäcka att Omvårdnadsdelen för hund och katt är fullpackad med råd och tips, plus användbara verktyg som vikt- och tillväxtövervakare.
[ ↑ skip to content ↑ ]