[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Letar du efter ett djurfoder som kombinerar naturliga ingredienser och perfekt balanserad näring? Prova NYA Hill’s™ Ideal Balance™.

Du vill det bästa för ditt husdjur, bland annat att det ska få det mest hälsosamma fodret. Naturligt djurfoder låter som en bra idé. Men hur kan du vara säker på att fodret innehåller en perfekt balans av de näringsämnen som ditt husdjur behöver?

Vi på Hill's förstår hur det känns. Därför har vi skapat Hill’s™ Ideal Balance™. Ideal Balance är mer än bara naturliga ingredienser, det är 100 % balanserad näring, med en perfekt balans av proteiner, vitaminer och andra näringsämnen som ditt husdjur behöver för livslång hälsa.

Eftersom det är viktigt med magert protein av hög kvalitet har vi gjort färsk kyckling till 1:a ingrediensen i Ideal Balance och vi la till tranbär för djurets urinvägshälsa.

Ideal Balance innehåller dessutom varken majs, vete eller soja och inga tillsatta artificiella färger, smaker eller konserveringsmedel. Bara 100 % balanserad näring och läcker smak – det garanterar vi.

Lär dig mer om perfekt balanserad näring med naturliga ingredienser på vår webbplats.

[ ↑ skip to content ↑ ]