[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Sköt om din kattunges känsliga mage – Upptäck Hill’s™ Science Plan™ Kitten 1st Nutrition Mousse!

Hill’s™ Science Plan™ kattunge-produkter innehåller DHA, en typ av omega-3 fettsyror som finns i mammans mjölk och som är nödvändiga för hjärnans utveckling och för ett starkt immunsystem. Och för att hjälpa till med bytet från din kattunges modersmjölk till ett foder, introducerar vi NYA Science Plan™ Kitten 1st Nutrition Mousse, med en mjuk koncistens och god smak som din kattunge kommer att älska. Genom att vara tillverkad av ingredienser med hög kvalitet som främjar optimal tillväxt kommer den vara lätt smältbar och lätt för din kattunge att lapa i sig.

Variation för kattungar från 3 veckors ålder

Med den nya moussen, paten och de uppblötningsbara foderbitarna erbjuder Hill`s en variation av olika format och konsistens för att du ska kunna hitta vad din kattunge tycker bäst om. När du hittat vad din katt tycker bäst om, kommer du inte att behöva byta foder från avvänjning (3 veckors ålder) upp till 1 års ålder eftersom alla varianter innehåller all nödvändig näring för din nya vän. Det är inte bara bekvämt för dig, utan även fördelaktigt för din kattunge.

Hur du utfodrar din kattunge

Glöm inte att att en kattunges mage är så liten att det är bäst att utfodra med små måltider och ofta. Det kan betyda att du ska utfodra med färsk mat i en ren skål åtminstone fyra gånger per dag upp till 6 månaders ålder.

För mer information om din kattunges utfodring www.hillspet.se/sv-se/puppy-kitten-club/kitten.html

[ ↑ skip to content ↑ ]