[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Kvalitetsingredienser är lika med foder med underbar smak

Vi på Hill’s vet att du bara vill ha det bästa till din hund eller katt. Det är därför som våra foder bara innehåller ingredienser av högsta kvalitet för att skapa en härligt smakrik måltid.

Vad är det som gör att våra produkter smakar så bra?

  • Hill’s görs av de bästa naturliga ingredienserna som håller högsta kvalitet;
  • Luktsinnet är mycket väl utvecklat hos hundar och katter och är det viktigaste sinnet för att identifiera och välja foder. Vad gäller konsistens så föredrar hundar foderbitar med tuggmotstånd och katter en lenare struktur med knaprigare foderbitar;
  • Foderbitar med olika former och storlekar som är anpassade till hundar och katters olika preferenser.
  • Hill’s tillämpar toppmodern produktionsteknologi, med ett minimum av hantering, blandning och bearbetning. Detta resulterar i ett hund- och kattfoder som är säkert, mycket näringsrikt och med en fantastisk smak.

Vad söker din hund och katt efter i foder?

Det finns stora skillnader i hur hundar och människor väljer sin mat. Hundar och katter bryr sig mycket mindre om hur fodret ser ut, speciellt fodrets färg. De påverkas mer av doft och smak. Dessutom påverkas smakligheten också av ingrediensernas kvalitet och färskhet, vilken hundar och katter snabbt upptäcker. 

Hundar och katter föredrar olika typer av textur. Generellt föredrar hundar foderbitar med tuggmotstånd, medans katter föredrar en lenare struktur och knapriga foderbitar. Det är därför som Hill’s erbjuder olika varianter som uppfyller de specifika behoven hos hundar och katter.   

När du väljer Hill’s Science Plan så kan du vara säker på att din hund eller katt får näring av hög kvalitet och med fantastisk smak. På Hill’s är vi så övertygade om att din hund eller katt kommer att älska vårt foder att vi erbjuder en 100% nöjdhetsgaranti eller pengarna tillbaka!

[ ↑ skip to content ↑ ]