[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Rekommenderat av veterinärer över hela världen

Veterinärer över hela världen rekommenderar Hill’s foder till sina kunder och utfodrar även sina egna hundar och katter med det. Fråga bara Christina Fach som är en veterinär från Tyskland och utfodrar sina hundar med Science Plan och även rekommenderar detta till sina kunder.

”Jag utfodrar mina hundar med Hill’s Science Plan eftersom jag anser att balanserad näring av hög kvalitet är mycket viktig för hundar och katter för att hålla dem friska och i bra form. Det är av samma anledning som jag rekommenderar Science Plan till mina kunder. De berättar ofta hur Hill’s foder hjälper till att göra deras hundar och katters pälsar skinande friska. Dessutom så älskar hundar och katter den fantastiska smaken och det är också skonsamt mot deras magar."

Varför litar så många veterinärer på oss?

Vi har mer än 150 anställda veterinärer, doktorer i näringslära och foderexperter som skapar nya produkter och förbättrar existerande, för att hjälpa din hund eller katt att leva ett långt och hälsosamt liv.

Våra experter studerar också preferensen hos katter och hundar för att förstå hur smak, arom och textur bidrar till att skapa en noggrant balanserad näring. Resultatet är en komplett och balanserad näring som din hund eller katt kommer att älska att äta!

Det är inte konstigt att miljoner katt- och hundägare har litat på Hill’s sedan 1948.

[ ↑ skip to content ↑ ]