[ ↓ skip to navigation ↓ ]
The power of precise nutrition

Varför noggrant balanserad näring har betydelse

För mycket eller för lite av vissa näringsämnen kan påverka hälsan och välbefinnandet för din hund eller katt. Det är därför som det är viktigt att ge dem näring som är noggrant balanserad med den rätta blandningen av högkvalitativa ingredienser. Med Hill's™ Science Plan™ kan du vara säker på att du utfodrar med näring som kommer att hjälpa din hund eller katt att hålla sig frisk.

Mer om hur viktigt det är med rätt näringTillgodose de specifika behov som din hund eller katt har

Hundar och katter har specifika näringsmässiga behov beroende på deras ålder, storlek och känslighet. Utbudet av Hill's Science Plan har utformats för att hjälpa valpar och kattungar att få den bästa starten i livet, vuxna hundar och katter att hålla sig i bästa kondition, och åldrande djur att hålla sig alerta och rörliga.

Hitta rätt Science Plan produkt som tillgodoser din hunds eller katts specifika behovKliniskt bevisade antioxidanter

Alla Science Plan produkter innehåller kliniskt bevisade antioxidanter som hjälper till att bevara ett hälsosamt immunsystem som i sin tur är nödvändigt för att hjälpa till att hålla hundar och katter i bästa kondition genom hela livet.

Upptäck fördelarna med antioxidanterExakt näring ger mest valuta för pengarna

Med ett foder så näringsrikt och lättsmält som vårt, behöver inte hundar och katter äta så stora mängder för att få all den näring dom behöver. Det är därför som en påse av Hill's Science Plan varar längre än vad du kanske tror - vilket gör det ännu mera kostnadseffektivt.

På Hill's är vi hund- och kattägare också, så vi kompromissar inte med kvalitet. Vi använder oss bara av högkvalitativa ingredienser för att göra välsmakande produkter. Faktum är att vi är så säkra på att din hund eller katt kommer att älska Hill's Science Plan att vi erbjuder 100% smakgaranti -du får pengarna tillbaka om din hund eller katt inte är nöjd.

Rulla med musen över förpackningarna nedan och klicka för att få reda på mer om varje produkt

[ ↑ skip to content ↑ ]