[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Näring för
stora
personligheter

Nytt utseende
Bästa smaken
någonsin*

Hjälp din hund att vara den hjälte den vill vara med Science Plan™ Small & Miniature, foder speciellt framtaget för att hjälpa små hundar förverkliga alla sina äventyr genom att uppfylla deras unika behov. Alla små hundar förtjänar näring gjord av ingredienser av högsta kvalitet, som främjar deras utveckling för ett långt, friskt liv, och som smakar oemotståndligt ... med glädje i varje tugga!

Science Plan™ Small & Miniature
foder för stora personligheter

Science Plan™ Small & Miniature är särskilt framtagen hundmat som är skräddarsydd för små hundars behov, så att de kan njuta av ett friskt liv med dig.

Främjar ett starkt immunförsvar för ett friskt, långt liv +

Small & Miniature är speciellt sammansatt med kliniskt bevisade antioxidanter för att neutralisera fria radikaler som kan skada celler och DNA, främja immunförsvaret och ge din hund ett friskt, långt liv.

Bästa smaken någonsin!* +

Small & Miniature hundfoder innehåller kyckling och kalkon som huvudingrediens, majs, ris och linfrö – för att ge din hund den absolut bästa smaken som finns.

Skonsam, lättsmält matsmältning +

Recepten till Small & Miniature är noga sammansatta för att vara skonsamma och lättsmälta för de allra minsta matsmältningssystemen.

Frisk hud och glänsande päls +

En särskild blandning av omega-6 fettsyror och andra näringsämnen i Small & Miniature hjälper till att främja frisk hud och glänsande päls.

Små foderbitar för små munnar +

Small & Miniature består av extra små, skivformade foderbitar som utformats särskilt för att passa din lilla hunds känsliga mun. Dessutom innehåller våra knapriga foderbitar kalcium och antioxidanter för att främja munhälsan.

4 mm

Small & Miniature

Science Plan™

Small & Miniature

6 mm

Mini

Science Plan™
Advanced Fitness

Mini

10 mm

Medium

Science Plan™
Advanced Fitness

Medium

En läcker ny produkt!

Nu har Small & Miniature ännu större sortiment! Vi introducerar en ny produkt för att tillfredsställa varje liten hunds jakt på läcker smak och att uppfylla deras särskilda behov.

Sensitive Stomach & Skin

Small & Miniature
Adult Sensitive Stomach & Skin (1+)

  • Avancerad näring för skonsam matsmältning
  • Ger näring till huden och fyller på dess naturliga oljor
  • Omega-3 och omega-6 fettsyror för frisk hud och päls
  • Unik fiberblandning främjar god tarmhälsa

Små hundar. Stora personligheter.

Ladda ned PDFFin affisch på små hundar!

Varje Small & Miniature-förpackning har nu ett
NYTT UTSEENDE!

Nu är det ännu enklare att hitta det rätta Small & Miniature-hundfodret! Titta efter de rosa ränderna och färgkodade livsstadierna som fångar blicken, så vet du att du ger din lilla hund rätt foder. Dessutom är de största fördelarna nu klart synliga på framsidan av vår nya återförslutningsbara förpackning!

Rätt foder i alla livsstadier

Registrera dig idag och få 75 kr rabatt
på ditt nästa köp av Hill’s™-foder

Prova fodret veterinärer ger sina egna hundar och håll dig uppdaterad med nyheter och hundvård med vårt månatliga nyhetsbrev. Börja dra nytta av att vara registrerad Hill's-användare redan idag och missa inte chansen att vinna ett års gratis hundfoder.*

Registrera dig idag

*BESTÄMMELSER OCH VILLKOR

Återförsäljare

Hill's Science Plan™ hundfoder finns hos din lokala djuraffär eller online.

* Jämfört med nuvarande Science Plan™ Small & Miniature

[ ↑ skip to content ↑ ]