[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Refine Your Search

Feline
Canine

Hill's Prescription Diet Prescription Diet
Hill's Science Diet Science Plan

Home

Hills Pet är ledande inom rådgivning och skötsel av hundar och katter. Hills erbjuder expertis och rådgivning om nutrition och näring, sundhet och allt som handlar om skötsel av hundar och katter.

Landningssida – katt

Läs mer om hur i/d low fat skiljer sig från Hill's Prescription Diet-fodret och hur det hjälper din katts mag-tarmkanal att återhämta sig.

Rätt foder – katt

Läs mer om produkterna från Hill's Pet Nutrition som har utformats speciellt för att uppfylla katters matsmältningsbehov.

Tio tips till hur du förbereder dig för att ta emot din hund

Att ta sig an en hund kan vara överväldigande på många sätt om du inte riktigt vet var du ska börja. Här får du 10 tips som hjälper dig att säkerställa att allt går så smidigt som möjligt.

Vanliga hälsoproblem hos överviktiga katter

Bade hälsa och pengar är viktiga faktorer förknippade med övervikt hos katter. Här lär du dig mer om katthälsa och övervikt.

Bra tips för en valp vid tandframbrott

Tandsprickning (tandframbrott) ingå r i din valps naturliga utveckling. Anvä nd dig av de hä r tipsen fö r att lotsa din valp genom den hä r tuffa tiden och fö rhindra att dina ä godelar blir sö ndertuggade.

Få rätt på fakta: Vanliga myter om din katt

Ta reda på mer om vanliga kattmyter och missuppfattningar. Det finns mycket felaktig information om katter på nä tet och det ä r dags att du få r rä tt fakta.

The right food - Dog - master version

Läs mer om produkterna från Hill's Pet Nutrition som har utformats speciellt för att uppfylla hundars matsmältningsbehov.

Landing - Dog - master version

Läs mer om hur i/d low fat skiljer sig från Hill's Prescription Diet hundfoder och hjälp din hunds mag-tarmkanal att återhämta sig.

Dog

[ ↑ skip to content ↑ ]