För samman vänner
för alltid

Hill’s Food, Shelter & Love® program handlar om att hjälpa hundar och katter på internat världen över genom att donera foder och ge ett ekonomiskt stöd. Vi är stolta över att på så sätt kunna hjälpa hundar och katter med att hitta det hem de fortjänar.

 

vi har donerat foder för mer än
290 milijoner dollar
världen över!

kvalitetsfoder
hjälper
fler hundar och katter att bli redo för ett nytt och permanent hem

 

Shelter logo

 

Hill's har sedan 2002 donerat foder till olika internat runt om i världen. På så sätt försäkrar vi oss som att övergivna hundar och katter får en noggrant balanserad näring varje dag.

I Sverige är vi stolta över att kunna samarbete med Djurskyddet.

 

 

Djurskyddet

Djurskyddet Sverige är en av landets största djurskyddsorganisationer. Det är en ideell organisation som har funnits i över 120 år. Djurskyddet består av 47 medlemsorganisationer varav många driver djurhem där de räddar hemlösa och övergivna djur. En stor del av Djurskyddets arbete inkluderar politiskt arbete; påverka lagstiftande; regler och enskilda människor. Djurskyddet är en icke-statlig organisation som inte är knutet till något parti, varken ekonomiskt eller politiskt.

 

 

 

Kattstallet

Kattstallet logo

Kattstallet är ett katthem som räddar hemlösa katter och omplacerar dem i nya permanenta hem. De startade hösten 2006 och har sedan dess gett nya hem till mer än 3000 vanvårdade och övergivna katter. Kattstallet drivs av föreningen Kattstallet och har inga bidrag från stat eller kommun utan är helt beroende av ekonomiskt stöd från ideella organisationer, företag och privatpersoner. Genom kontakter med allmänhet, myndigheter och andra organisationer arbetar Kattstallet för att sprida information om god katthållning och för att höja kattens status i samhället.

 

 

 

Hill's mission

Hill’s is more than a company – it’s a mission. We want to lengthen and enrich the lives of people and pets through quality nutrition.

Läs mer här

Vårdtips till hund- och kattägare

Du kan läsa om våra bästa tips för träning, lek och hur du tar hand om din hund eller katt.

Upplev vårt sortiment

Hitta det rätta fodret

Läs vad kombinationen av nyttiga ingredienser, noggrant balanserad näring och hög kvalitetsstandard kan göra för din hund eller katt. En frisk hund eller katt är också en gladare sådan!

Köp foder

 

 

Du kan vara med och göra en skillnad för övergivna hundar och katter!

Följ oss på Facebook där vi ofta har insamlingsaktiviteter till fördel för de internat vi samarbetar med.
www.facebook.com/HillsPetNutritionSverige