Hill's logo

Hur Hill's Pet Nutrition hanterar COVID-19-krisen

Trots att vi nu lever isär har det aldrig varit en mer passande tid för att arbeta tillsammans. Det har varit inspirerande att se hur djurhem, veterinärer och andra gemenskaper har gått samman och gjort allt vad de har kunnat för att ta hand om hundar och katter under den här osäkra tiden. Som ett globalt företag för hund- och kattmat vill vi såklart göra vad vi kan för att stödja dem.

FÖR VETERINÄRER OCH DJURSJUKSKÖTARE:

Vi arbetar för att kunna hjälpa er klinik inom de rådande riktlinjerna från myndigheter, och för att minska förseningar av leveranser.

Vi hjälper gärna till med att se efter era behov. Kontakta din Hill's-kontakt för mer information.

Om du har några frågor finns vår kundtjänst tillgänglig för att svara på eventuella funderingar eller frågor kring nutrition eller resurser under den här perioden.

FÖR BEKYMRADE HUND- OCH KATTÄGARE

Vi förstår att du har frågor, så vi vill finnas här med svaren. Nedan hittar du ett flertal användbara artiklar som kan hjälpa dig göra det bästa av den sociala distanseringen tillsammans med din hund eller katt.

Det bästa sättet för alla att hjälpa till är genom att stanna hemma och hålla sig friska, samtidigt som att hålla sig uppdaterad med information från World Health Organization.

ARTIKLAR OM ATT STANNA HEMMA MED SIN HUND ARTIKLAR OM ATT STANNA HEMMA MED SIN KATT

VÅRT ENGAGEMANG FÖR KVALITET KVARSTÅR

Vi är ett företag för hund- och kattfoder som är baserat på forskning, transparens och ansvar. Även då dessa tider må vara osäkra, kan vi garantera att vi kommer fortsätta tillgodose fortsatt och pålitlig näring med din hund och katts bästa intresse i åtanke.

FORSKNING HÅLLER OSS ALLA STEGET FÖRE.