Hill’s Breeders Club

Hill’s Breeders Club är till för dig som är registrerad uppfödare av hundar eller katter. Det är helt gratis att gå med, och som medlem får du ta del av följande förmåner:

  • Uppfödarrabatt - När du köpt fyra påsar foder får du den femte utan kostnad. Köpen kan kombineras med våtfoder (hela kollin eller kartonger med påsar). Vid köp av olika produkter är den billigaste gratis. Rabatten gäller samtliga produkter inom Science Plan, Prescription Diet, och Vet Essentials.
  • Foder till valpar och kattungar - Hill’s erbjuder en påse med valp- eller kattungefoder som de nya ägarna kan få med sig när de hämtar sin valp eller kattunge. Som medlem och regelbunden köpare av Hill's, samt mot uppvisande av kvitto och registreringsnummer på valpar och kattungar, får du beställa detta foder gratis, det medföljer även en måttbägare (endast till hundar) och en rabattkupong till de nya ägarna.

Om du vill bli medlem eller om du vill ha ytterligare information, kontakta: supportSE@hillspet.com eller fyll i formuläret nedan: