ett steg tillbaka,
två steg framåt.
TACK VARE VETENSKAPEN.

Klinisk näring för att hjälpa veterinärer att göra det möjligt för husdjur att återhämta sig

Husdjur med hälsoproblem behöver näringsstöd mer än någonsin - därför rekommenderar veterinärer Hill's Prescription Diet för att ge specialiserad, klinisk vård.

Vi erbjuder kliniskt testad, dietbaserad näring för husdjursvård

ikon för urinhälsa
Urinvård
ikon för hjälp till njurar
Njurvård
ikon för hud- och pälshälsa
Hudvård
ikon för viktkontroll
Vikthantering
ikon för matsmältningsvård
Matsmältningsvård

Detta är bara några av de hälsotillstånd för vilka en veterinär kan rekommendera receptbelagd kost. Bläddra i vår kompletta förteckning över hund- och kattfoder nedan.

Bidrar till att ge husdjuren ett bättre liv

Receptbelagd kost erbjuder klinisk näring för en rad olika hälsoproblem så att du kan vara säker på att ditt husdjur får förstklassig näring med stöd av vetenskap.

Om ditt husdjur har ett specifikt hälsotillstånd eller om du känner att det behöver extra tillskott, kan du boka in ett möte med din veterinär och fråga hur receptbelagd kost kan underlätta.

Hill's logotyp

REKOMMENDERAS AV VETERINÄRER

Hill's är ledande inom avancerad livsmedelsvetenskap och forskning, och vi är hedrade över att vara ett varumärke som rekommenderas av veterinärer.

Logotyp för nöjdhetsgaranti

100 % NÖJDHETSGARANTI

Om du av någon anledning inte är nöjd kan du returnera den oanvända produkten till inköpsstället för att få full återbetalning eller ersättning. Läs mer här.

Hitta en veterinär nära dig

För receptbelagd kost krävs en rekommendation från en veterinär. För att komma igång kan du be din veterinär bedöma ditt husdjurs hälsa och näringsbehov.