DIET-
FODER
SOM LIGGER STEGET FÖRE

DIETFODER FÖR ATT HJÄLPA VETERINÄRER ATT FÖRVANDLA DIN HUNDS ELLER KATTS LIV

När veterinären konstaterar att din hund eller katt har särskilda näringsbehov hjälper Hill’s Prescription Diet-foder dig att ta hand om din fyrfota vän med varje portion du ger.

Hill’s Prescription Diet-foder erbjuder kliniskt bevisat dietfoder för en mängd olika sjukdomar som är unika för varje hund och katt.

IKON URINÄR HÄLSA

URINVÄGSHÄLSA

HANTERING AV IKONVIKT

VIKTHANTERING

STÖD FÖR NJURARNA

STÖD FÖR NJURARNA

STÖD FÖR MATSMÄLTNINGEN

STÖD FÖR MATSMÄLTNINGEN

IKON HUD & KLÄD HÄLSA

HÄLSOSAM HUD OCH PÄLS

Detta är bara några av de hälsotillstånd som Presciption Diet-produkterna omfattar – se hela produktutbudet nedan.

För din hund För din katt

Alla Hill’s Prescription Diet-foder är sammansatta med innovativ näringsvetenskap för att hjälpa din hund eller katt att leva ett så bra liv som möjligt. Hill’s är stolta över att kunna erbjuda näring som ligger steget före – oavsett vilken sjukdom din hund eller katt har.

Vårt team av näringsfysiologer och forskare genomför kliniska studier för att utveckla våra foder, så du kan vara säker på att din hund eller katt får den bästa näring som vetenskapen har att erbjuda. Vi erbjuder näringsstöd för hälsoproblem som omfattar allt från matsmältning till stöd för njurarna, urinvägshälsa, tandvård, foderöverkänslighet med mera.

Om din hund eller katt har diagnostiserats med ett specifikt hälsotillstånd, eller kanske behöver extra stöd, bör du boka en veterinärtid. Veterinären kan berätta om hur Prescription Diet kan hjälpa den att bli sitt bästa jag igen.

Hill's Logo

REKOMMENDERAS AV VETERINÄRER

Hill's är ett ledande företag inom banbrytande fodervetenskap och -forskning. Det är en ära för oss att vara ett varumärke som rekommenderas av veterinärer.

Nöjdhetsgarantilogotyp

100 % NÖJDHETS-GARANTI

Om du av någon anledning inte är nöjd kan du återlämna oanvänt foder till inköpsstället för att få pengarna tillbaka eller utbytesprodukt.

HITTA EN VETERINÄR NÄRA DIG

Hill’s Prescription Diet är ett dietfoder som kräver rekommendation från en veterinär. Ta hjälp av vårt smidiga verktyg för att hitta veterinär som kan bedöma hundens eller kattens hälsobehov.

Kom igång