Att välja den bästa kattmaten för din katt

Katter kan vara petiga, så Hill’s går mycket långt för tillhandahålla balanserad näring av hög kvalitet som de inte kan motstå. Titta på utbudet av kattmat vi har att erbjuda din pälsklädda vän.

 

Att välja den bästa kattmaten

Det finns flera saker att tänka på när det gäller att välja den bästa kattmaten för din katt. Börja med tre av dessa viktiga faktorer för att se till att du uppfyller hans eller hennes specifika näringsbehov.

1

Din katts ålder

Firade din katt sin första födelsedag nyligen? Sin sjunde? När katter blir äldre behöver de kattfoder som är lämplig för deras ålder. Hill’s kattmat för olika livsstadier kan ge din kattunge, din vuxna katt eller din 7 år eller äldre katt den näring han eller hon behöver.

Cat

Kattungar (under 1 år)

Fodret för kattungar är speciellt framtaget för deras lekfulla livsstil och tillverkat för att ge bränsle åt deras gränslösa energi och främja en sund utveckling.

Handla foder för kattungar

Cat

Vuxna katter (1–7 år)

Foder för vuxna katter behöver ha rätt balans av näringsämnen – inte för mycket, inte för lite – för att främja en katts dagliga behov av näring.

Handla foder för vuxna katter

Cat

Äldre katter (7+ år)

I takt med att din katt blir äldre behöver den speciellt stöd för att minska risken för njurproblem, rörlighetsproblem och andra tillstånd som är åldersrelaterade.

Handla foder för katter som är 7 år eller äldre

2

Näringsbehov

Att ge din katt rätt kattfoder kan förändra hur ni tillbringar tid tillsammans. Hill’s erbjuder en stor variation av beprövade kattfoder som är framtagna för nästan alla hälsobehov.

Food products

Näring som alla katter behöver

Har din katt ovanligt dålig andedräkt? Kanske har du märkt att han eller hon har lagt på sig extra vikt. Oavsett vilka problem du har märkt, är den bästa kattmaten den som hjälper din katt att må som bäst.

Alltifrån daglig hälsa och vitalitet till recept med naturliga ingredienser – det finns ett Hill's kattfoder som passar både din katts och dina egna behov.

 • Viktkontroll
 • Förebygga hårbollar
 • Behov hos innekatter respektive utekatter
 • Hushåll med flera katter
 • Tänder och tandvård
 • Energi och psykiskt välbefinnande

Handla Science Plan

Food products

Näring för särskilda hälsoproblem

Att en katt har ett hälsoproblem betyder inte att katten inte kan få ett långt och lyckligt liv. Prescription Diet™ kattfoder ger kliniskt bevisad nutrition som stöds av vårt team av veterinärer, näringsfysiologer, matforskare och sensoriska experter:

 • Matsmältningsproblem
 • Njurproblem
 • Urinvägsproblem
 • Stressproblem
 • Sköldkörtelhantering
 • Glukoskontroll

Ha regelbunden kontakt med din veterinär för att se till att din katt får den rätta näringen den behöver.

Handla Hill's Prescription Diet

3

Serveringsalternativ

Ibland handlar allt om upplägget. Därför har Hill's flera oemotståndliga alternativ att skämma bort din katt med – från perfekt formade foderbitar till aromatiska våtfoder.

Food product

Torrfoder för katter

Varje foderbit är utformad för att passa en katts storlek och munform, så att din katt kan njuta av sin mat bättre. Vidare garanterar vi en tillfredsställande konsistens och ett smaksortiment som har godkänts av kräsna katter i vårt center för hund- och kattfoder.

 

Handla alla Hill’s™ torrfoder för katter

Food product

Våtfoder för katter

När du öppnar en burk med Hill's kattfoder kommer du att se att vi har fyllt varje recept med fräscha grönsaker, mjuka bitar och aromatiska såser som kommer få din katt att jama efter sin måltid. Skäm bort din katt med ett av våra oemotståndliga våtfoder med finskurna bitar.

 

Handla alla Hill’s™ våtfoder för katter

 

Handla Hill’s kattmat efter varumärke

 

Hill's™ Science Plan™ Adult Savory Chicken Entrée kattfoder

Average mark 4.7(82)
Din katt kommer att älska smaken av kattfodret Science Plan™ Adult Savory Chicken Entrée med sin mjuka, släta konsistens. Det har en perfekt balanserad nutrition för att bibehålla smidiga muskler och friska vitala organ.

Hitta en butik

Food product

Ta hand om din katt

ARTIKLAR OCH VERKTYG

Hund- och kattskötsel