VETENSKAPSBASERAD
NUTRITION

Hill’s Brand Horizon

Vi är ledande inom flera vetenskapliga områden för att skapa den kvalitetsnutrition som din hund eller katt förtjänar

Vi anser att vetenskap är den bästa vägen att gå för att ge din hund eller katt så bra omsorg som möjligt. Trender kommer och går, men vår näringsfilosofi är att vetenskapen visar vägen, så att vi kan skapa foder som ligger steget före med hundens och kattens bästa i fokus.

Drivs av din hunds eller katts behov

Verklig innovation följer inte en mall. Därför har Hill’s över 220 veterinärer, kvalificerade näringsfysiologer och foderforskare för att förstå vad din hund eller katt behöver för att leva ett så långt och lyckligt liv som möjligt. Vi vet att det inte finns någon rak väg att gå om man ska göra nya upptäckter, så först frågar vi oss ”tänk om?” och sedan tittar vi på kliniska studier som bekräftar resultat du kan lita på. När mönster och upptäckter framträder kommer genombrotten.

 vetenskapsledda ingredienser ikon

Vetenskapsbaserade ingredienser

Nutritionens största påverkan börjar på den allra minsta nivån. Hälsosam matsmältning, starkt skelett och en vacker päls är alla resultat av en noga utvald kombination av ingredienser och näringsämnen.

skål våt mat med markerade ingredienser

Bilden på ingredienser är enbart i illustrationssyfte.

Ingredienserna varierar beroende på produkt.

Valet av ingredienser börjar med en djup förståelse för hundar och katter och deras specifika näringsbehov. Vi väljer de kombinationer som inte bara smakar bäst utan också ger de största näringsmässiga fördelarna för hundar och katter utifrån deras ålder, storlek och behov.

Varje foder har utformats för att vara helt oemotståndligt (vilket bevisats av vårt team av hundar och katter på vårt globala Pet Nutrition Centre).

 prediktiv biologi ikon

Banbrytande vetenskap skapar banbrytande nutrition

Oavsett om det handlar om att hjälpa en hund eller katt att bränna fett istället för att lagra det, eller hjälpa äldre hundar och katter att känna sig unga igen, är det vårt konsekventa vetenskapliga arbetssätt som skapar nutrition som inte liknar något annat fodervarumärke.

Ledare inom prediktiv biologi

Vetenskapen har visat oss att hundens och kattens biologi har betydelse när det gäller hälsan. Ett exempel på detta är vår pågående forskning kring hur näring kan påverka hundars och katters genuttryck för att hjälpa dem att leva ett längre, hälsosammare liv.

Vikt

Vi utförde omfattande forskning på överviktiga och hälsosamma hundar och katter för att isolera ingredienser som hjälper dem att bränna fett mer effektivt. Över 70 % av hundarna och katterna gick ner i vikt inom 10 veckor när de fick vårt viktminskningsfoder.

Åldrande

När vi jämför genuttrycket mellan yngre och äldre hundar och katter, får vi en bättre förståelse för hur deras biologi förändras med tiden. Denna forskning gör att vi kan skapa nutrition som är skräddarsydd för din äldre hunds biologi som hjälper till att förbättra dess möjlighet att vara aktiv varje dag.

the pet microbiome icon

Förstå din hunds eller katts hälsa inifrån och ut

Prebiotiska fibrer är det som ger näring åt mag-tarmbakterierna – och kan påverka hundens eller kattens hälsa och välbefinnande i stort. Efter många års forskning har Hill’s experter fastställt att mikrobiomet i tarmen inte bara påverkar hundars och katters matsmältning utan även deras hälsa i stort.

Hill's gör mikrobiotisk hälsa till en prioritet inom gastrointestinal vård och arbetar för att naturligt främja regelbunden, hälsosam avföring och samtidigt återställa balansen i hundarnas och katternas unika tarmflora.

ActivBiome+

Hill’s ActivBiome+ teknologi är sammansatt med en exklusiv blandning av prebiotika för att snabbt ge näring åt hundars och katters tarmmikrobiom för optimal matsmältning och välbefinnande.

 vetenskapsledda ingredienser ikon

Rekommenderas av experter

När det gäller din hund eller katt är veterinären din bästa källa till information och omvårdnad. Det är deras opartiska återkoppling som hjälper oss att bibehålla och förfina sammansättningen i våra foder, vilket är skälet till att oräkneliga veterinärer rekommenderar och utfodrar sina egna hundar och katter med Hill’s produkter.

 foto av flicka som leker med katt

Steget före för framtida generationer

Vi har varit verksamma inom foderbranschen sedan 1907 och vi förstår värdet av att planera för långsiktig hållbarhet.

bild av husdjur nutritian center arbetare klappa katt

Designat för att vara läckert

Vårt vetenskapsbaserade arbetssätt gör din hunds eller katts måltid till en tillfredsställande, oemotståndlig händelse.

 foto av forskare som säkerställer kvalitet i en steril miljö

En produkt som du kan lita på

Läs om hur vi ser till att ditt foder lever upp till de högsta jämförelsesiffrorna för näring, säkerhet och smak.