Vår nutritionsfilosofi

Ett starkt engagemang för bättre nutrition

Med stöd av omfattande evidensbaserad klinisk nutrition levererar Hill's ett av det mest högkvalitativa hund- och kattmaten som utformats för att uppfylla en mängd olika unika behov.

Some of the high quality ingredients used in Hill's pet foods.

RÄTT BALANS

Medan Hill's hund- och kattmat innehåller högkvalitativa ingredienser, visar vår forskning att det är den rätta balansen av nödvändiga näringsämnen, tillsammans med dessa ingredienser, som är nyckeln till en optimal hälsa för hundar och katter. Vägledda av vår evidensbaserade forskning, formulerar Hill's sina produkter med en exakt balans av dessa näringsämnen, beroende på hundens eller kattens ålder, storlek eller särskilda behov.

Läs mer

 

FORSKNING OCH INNOVATION

 

Hill's har över 220 veterinärer, diplomerade dietister och foderexperter som arbetar varje dag runtom i världen för att skapa nya produkter och förbättra våra befintliga produkter. Därigenom hjälper vi din hund och katt att få ett långt, friskt och rikt liv. 

 

Läs mer

VÅRT GLOBALA CENTER FÖR HUND- OCH KATTNUTRITION

Vårt center för hund- och kattnutrition är över 70 hektar stort och där tar vi hand om cirka 450 hundar och 450 katter vars enda uppgift är att äta hund- och kattmat. 

Allt vi gör vid centret syftar till att säkerställa att vi har rätt näringsnivåer i alla våra produkter.

Läs mer

A dog enjoys a bowl of Hill's dog food.

SKICKA DIN IDÉ TILL OSS!

Vi tror på innovation och på ständig förbättring av vårt produktsortiment &mdash – det utgör kärnan i våra grundläggande värderingar. Vi förstår att ni som konsumenter och uppfinnare har ett unikt perspektiv på våra produkter, så samarbeta med oss och låt oss fortsätta vår innovationsresa!

Skicka in din idé