Vi tror att den rätta nutritionen kan förändra allt

Hos Hill's har årtionden av forskning och vetenskap lärt oss att utforma foder med den exakta blandningen av smak och näring som din hund eller katt behöver - så de kan få ut det bästa av livet.

Varje förändring börjar med vetenskap

Oavsett om det handlar om att genomföra industriledande forskning, analysera näringsnivåer i varenda produkt vi har eller att välja ut optimala ingredienser för din hund eller katts hälsa, så drivs Hill's av vetenskap för resultat du kan se - i varje liten förändring.

Ledande vetenskap

Med över 220 veterinärer, näringsfysiologer och forskare specialiserade på foder utvecklar vi banbrytande innovationer för din hund eller katts hälsa.

Se hur

Forskning, kärlek och omtanke

På vårt globala Pet Nutrition Center har vi över 900 katter och hundar som hjälper oss med att utveckla bättre foder till din hund eller katt.

Utforska PNC

Allt de behöver i varje tugga

Med forskning som guide utformar vi vårt foder med den exakta balansen så din hund eller katt får all näring den behöver - och inget den inte behöver.

Ta reda på mer

Nutrition: separera fakta från fiktion

När det kommer till näring finns det mycket vilseledande information där ute - därför är det viktigare än någonsin att du har den fakta du behöver för att göra informerade beslut gällande din hund eller katts hälsa.

Få mer fakta

Ett företag inspirerat av en ledarhund

Vårt företag startade 1939 när en blind man bad sin veterinär hjälpa sin sjukliga hund. Svaret han hittade var nutrition - och vi har hjälpt hundar och katter sedan dess.

Säkerhetsstandarder du kan lita på

Våra kvalitets- och säkerhetsstandarder är så noggranna, de är utformade med samma krav som tillverkare för humanlivsmedel följer - så att din hund eller katt får ett foder skapat med deras bästa i åtanke.