Att välja den bästa hundmaten för din hund

Hill’s brinner för att producera balanserad näring av hög kvalitet som till och med de kräsnaste hundarna kommer att älska. Läs mer om de olika typer av hundfoder vi erbjuder och vilket av dem som passar din pälsklädda vän bäst.

Att välja den bästa hundmaten

När det gäller din hunds näringsbehov finns det många saker att tänka på. Här är tre tips att tänka på när du väljer ett hundfoder.

1

Hundens ålder

Det är viktigt med näring för varje stadium i hundens liv. Har din hund nått en milstolpe i sin ålder, till exempel ett eller sju år? Det kan vara dags att byta till ett foder som är rätt för åldern. Hill’s hundmat för livsstadier är utformat för att ge din valp, din vuxna hund eller din 7 år eller äldre hund den näring han eller hon behöver.

Dog

Valpar (under 1 år)

Hill’s valpfoder är särskilt utformat med magert protein och fiskolja av hög kvalitet för att möta behoven hos valpen med sin energiska livsstil och främja en sund utveckling av hjärna, ögon och skelett.

Handla valpfoder

Dog

Vuxna hundar (1–7 år)

För att hundar ska vara friska under sina bästa år bör hundfoder för vuxna hundar ge rätt balans av högkvalitativa ingredienser, antioxidanter och omega-6-fettsyror för att för att bidra till att stödja deras dagliga behov.

Handla foder för vuxna hundar

Dog

Foder för äldre hundar (7+ år)

När din hund kommer upp i åldern kommer näringsintaget att behöva uppfylla mer specifika behov för rörlighet och hjärnfunktion, med bland annat fytonutrienter och L-karnitin.

Handla foder för hundar som är 7 år eller äldre

2

Näringsbehov

Rätt näring kan förändra livet för din hund. Vårt kompletta sortiment av beprövat hundfoder kan hjälpa dig att ta itu med flera vanliga hälsobehov.

Food products

Näring som alla hundar behöver

Kanske har din hund gått upp några kilon och andedräkten kunde vara fräschare, eller så är du intresserad av hundmat som innehåller naturliga ingredienser. Oavsett vilket, så är den bästa hundmaten den som sätter din hunds hälsa i första hand.

Daglig hälsa och vitalitet är viktiga för alla hundar. Därför har Hill's en rad olika foder som tagits fram för vanliga hälsoproblem:

 • Viktkontroll
 • Leder och rörlighet
 • Frisk hud och päls
 • Frisk matsmältning
 • Tänder och tandvård
 • Energi och psykiskt välbefinnande


 

Handla Science Plan hundfoder

Food products

Näring för särskilda hälsoproblem

Du vill ha det bästa för din hunds hälsa och välbefinnande. Därför garanterar vårt team av veterinärer, näringsfysiologer, matforskare och sensoriska experter att Prescription Diet™ hundfoder ger en kliniskt bevisad nutrition som är sammansatt för olika hälsotillstånd:

 • Matsmältningsproblem
 • Njurproblem
 • Urinvägsproblem
 • Leverproblem
 • Miljöbetingad överkänslighet
 • Glukoskontroll

Ha regelbunden kontakt med din veterinär för att se till att din hund får den rätta näringen den behöver.

 

Handla Prescription Diet hundfoder

3

Serveringsalternativ

Hill’s har alternativ som gör varje måltid oemotståndlig – från foderbitar särskilt utformade för att passa hundens mun till aromatiska våtfoder i burk. 

Food product

Torrfoder för hundar

Varje foderbit är utformad för att passa en hunds storlek och munform, så att din hund kan njuta av sin mat bättre. Egenskaper som ”crunchy & chewy” (knaprig och seg) eller ”smooth & crispy” (slät och frasig) är alla smaktestade på hundar i vårt center för hund- och kattfoder för att säkerställa att din hund får den mest tillfredsställande texturen.

 

Handla alla Hill’s™ torrfoder för hundar

Food product

Våtfoder för hundar

Oavsett om du serverar det som en hel måltid eller ett läckert topplager, är Hill's burkfoder för hundar ett tillfredsställande tillskott till din hunds kost. Våra oemotståndliga våtfoder med läckra finskurna bitar, mjälla grönsaker och aromatiska såser får hundarna att rusa till matskålen.
 

 

Handla alla Hill’s™ våtfoder för hundar

Food product

Godbitar för hundar

Varje duktig hund förtjänar en belöning då och då, så varför inte ge din hund en godbit för hundar som är läcker OCH näringsrik?

Hill's™ godbitar är läckert, sunt hundgodis som passar utmärkt som belöning och som bidrar till att främja din hunds idealvikt, munhälsa och energibehov.

 

Handla alla Hill’s™ våtfoder för hundar

 

Handla Hill’s hundmat efter varumärken

 

Hill’s Science Plan Adult Perfect Weight hundfoder för små hundraser och dvärgraser

Average Mark 4.7(82)
Banbrytande näring som har tagits fram för att uppnå och bibehålla en hälsosam vikt och förbättra livskvaliteten för små hundraser och dvärgraser

Hitta en butik

Food product

Ta hand om din hund

ARTIKLAR OCH VERKTYG

Hund- och kattskötsel