VISSTE DU DET HÄR?

DIN HUND ELLER KATT HAR ETT UNIKT EKOSYSTEM I MAGEN

Din hunds eller katts mikrobiom spelar en viktig roll när det handlar om att balansera inte bara matsmältningen utan hela deras kroppsfunktion.

MIKROBIOMET ÄR ETT OSYNLIGT NÄTVERK AV BAKTERIER OCH ANDRA MIKROORGANISMER SOM MÅSTE MATAS

Precis som hos människor påverkar det här nätverket av mikroorganismer din hunds eller katts matsmältning, immunförsvar, organfunktion med mera. Dessa organismer ska matas med rätt näringsämnen.

EFTERSOM...

DIN HUND ELLER KATT FÅR HÄLSOSAMMARE AVFÖRING OCH MYCKET MER

Rätt prebiotika kan påverka den allmänna hälsan. Precis som för en gräsmatta eller en trädgård, måste du se till att du ger näring åt växterna så att de trivs i den unika miljön om du vill att den ska blomstra. Prebiotika är det gödselmedel som matar och ger näring till tarmbakterierna - och kan påverka din hunds eller katts allmänna hälsa och välbefinnande.

Efter omfattande forskning har experter på Hill's fastställt att en förbättring av aktiviteten hos önskvärda bakterier kan leda till betydande matsmältningsfördelar - utan att lägga till nya, icke-värdspecifika bakterier.

Områden som mikrobiomet kan stödja

Matsmältning

Matsmältning

Avföringskvalitet

Avföringskvalitet

Immunförsvaret

Immunförsvaret

Energi

Energi

Övergripande organfunktion

Övergripande organfunktion

HILL'S ÄR BRANSCHLEDANDE INOM PREBIOTISK MIKROBIOMNUTRITION

Efter mer än ett decennium av forskning om mikrobiomhälsa formulerade Hill's veterinärer och näringsexperter en specialiserad nutrition som betonar vikten av mikrobiomhälsa för matsmältningen.

activbiome+ technology badge

SÅ...

VI HAR TAGIT FRAM NUTRITION SOM LIGGER STEGET FÖRE MED ACTIVBIOME+-TEKNOLOGI

ActivBiome +-teknologi är en revolutionerande prebiotisk blandning som förvandlar ditt sätt att ta hand om din hunds eller katts matsmältningshälsa och välbefinnande. Nu finns den i flera av Hill's produkter.

Se vårt ActivBiome+-sortiment