en nystart
i varje påse. TACK VARE VETENSKAPEN.

Se alla kattprodukter Fråga din veterinär

Livsförändrande klinisk näring för livsomvälvande omständigheter

Har din katt ett specifikt hälsotillstånd eller ett särskilt näringsbehov? Hill's receptbelagda kost rekommenderas av veterinärer, klinisk näring som bidrar till att ge husdjuren ett bättre liv.

Packshot Urinary Care

VÅRD AV URINVÄGARNA

När din katt har urinvägsproblem kan det vara frustrerande för er båda. Att prata med din veterinär är ett bra första steg, liksom att ge rätt foder. Hill's erbjuder en mängd olika foder för urinvård, inklusive Prescription Diet c/d Multicare som hjälper till att minska vanliga tecken på urinsjukdomar och löser upp struvitstenar på så kort tid som 7 dagar (i genomsnitt 27 dagar).

Packshot Viktstyrning

VIKTKONTROLL

Över 55 % av husdjuren är överviktiga, bara några extra kilo kan innebära att de riskerar att drabbas av hälsoproblem. Den goda nyheten är att näringsinnehållet i kosten kan hjälpa. Hill's har alternativ när det gäller foder för viktkontroll, inklusive Prescription Diet Metabolic som hjälper katter att naturligt gå ner i vikt genom att aktivera deras ämnesomsättning samtidigt som de känner sig mätta och belåtna.

Packshot Kidney Care

VÅRD AV NJURARNA

Hill's erbjuder flera foder för njurvård, inklusive Prescription Diet k/d som hjälper till att skydda viktiga njurfunktioner och gynnar din katts naturliga förmåga att bygga upp och behålla muskelmassan. Och som kliniskt bevisad näring förbättrar den livskvaliteten och förlänger ert liv tillsammans.

Packshot Digestive Care

VÅRD AV MATSMÄLTNINGSORGANEN

När din katt har problem med matsmältningen är det obehagligt för alla. Fråga din veterinär vilken receptbelagd kost för matsmältning han eller hon rekommenderar.

Packshot hudöverkänslighet

HUDVÅRD

Måltiden är en stund av gemenskap med din katt, men för katter med matöverkänslighet kan maten som de äter orsaka hud- eller matsmältningsproblem. Fråga din veterinär vilken receptbelagd kost som är rätt för din katt.

Packshot Andra tillstånd

ANDRA HÄLSOTILLSTÅND

För katter med vanliga - och ovanliga - sjukdomar erbjuder receptbelagd kost vetenskapligt underbyggd näring för att hjälpa dem att leva ett så bra liv som möjligt.

#ask-your-vet (ankaret är endast synligt för författare)

veterinär undersöker katt

Be din veterinär om en rekommendation

Att välja husdjursfoderbehöver inte vara ett beslut att ta på egen hand. Prata med din veterinär om hur receptbelagd kost kan hjälpa din katt. Vet du inte var du ska börja? Ladda ner vår checklista för frågor till veterinären.

Ladda ner Lista Hitta en veterinär

HITTA EN PRODUKT

Välj ett hälsotillstånd för att få veta mer om fördelarna med vårt medicinska kattfoder.

Produkt Recept Diet

starstarstarstarstar 4.6 (160)

Bra mat för gamla katter

Min veterinär rekommenderade och skrev ut den här maten till två av våra äldre katter, de är över 14 år gamla och jag måste säga att de gillade det ganska bra, vilket betyder en hel del när det gäller kräsna gamla katter! Det känns bättre att ge dem mat som är bra för dem.

- poomy, bradenton, fl

Läs alla recensioner

foto av katter som leker med en anställd på en djurförsörjningscentral

Letar du efter bra vardagsnäring?

Låt din friska katt leva ett bättre liv med Hill's Science Plan - välsmakande, biologiskt baserat näringsrikt foder för alla stadier i livet.

Om Science Plan

centrum för husdjursnäring (PNC)

Våra sällskapsdjurspartner godkänner

De över 900 hundarna och katterna i vårt globala Pet Nutrition Centre (PNC) hjälper oss att utveckla vetenskapligt baserad näring för att förändra ditt husdjurs liv, från ingrediensanalys till kvalitetskontroll och smak.

Om PNC

Vet Essentials

Vet Essentials

Varje Vet Essentials-foder innehåller 5 viktiga fördelar som är inriktade på ditt husdjurs specifika behov. Våra exakt balanserade formler erbjuder unika fördelar för att hjälpa till att bibehålla ditt husdjurs allmänna hälsa under alla livsstadier.

Om Vet Essentials