STEGET FÖRE
FÖR KATTENS
SPECIFIKA
BEHOV

DIETFODER FÖR ATT HJÄLPA VETERINÄRER ATT FÖRVANDLA DIN KATTS LIV

Hill’s Prescription Diet erbjuder vetenskapsbaserat dietfoder för katter med specifika hälsotillstånd eller särskilda näringsbehov. Prescription Diet kattfoder bör ges under överinseende av en veterinär, så se till att fråga din veterinär hur Prescription Diet kan hjälpa din katt.

Packshot Urinvård

URINVÄGSHÄLSA

Urinstenar och kristaller kan vara smärtsamma för katten och kräva livslång omvårdnad för att förebygga att de återkommer. Prescription Diet urinvägsfoder kan stödja kattens urinvägshälsa för att hjälpa till att förebygga framtida händelser.

påse med Weight Management sällskapsdjur

VIKTHANTERING

Du kan ge en överviktig katt eller hund ett bättre liv utan att kompromissa med smaken på fodret. Prescription Diet vikthanteringsfoder främjar viktnedgång med näringsvetenskap som aktiverar hundens eller kattens ämnesomsättning för att få dem att röra på sig igen.

Packshot njursjukvård

STÖD FÖR NJURARNA

Njurproblem kräver livslång omvårdnad, men kan hanteras effektivt med rätt näring. Prescription Diet njurfoder kan hjälpa till att upprätthålla balansen mellan vätska och mineraler i kattens kropp, samtidigt som katten fortsätter att äta och bibehåller muskler.

Packshot matsmältningsvård

STÖD FÖR MATSMÄLTNINGEN

När kattens magproblem stör både kattens och ditt liv bör du fråga veterinären om alla våra Prescription Diet matsmältningsfoder som hjälper till att få ordning på magen.

Hudkänslighet för Packshot

ALLERGIHANTERING

Oavsett om hunden eller katten lider av foderallergi eller miljörelaterad allergi erbjuder Prescription Diet ett sortiment av produkter med en sammansättning som bemöter deras unika överkänslighet, minskar kliandet och främjar hälsosam hud.

Packshot Andra villkor

ANDRA TILLSTÅND

För katter med andra tillstånd – inklusive diabetes och flera samtidiga sjukdomar – eller till och med för katter med akuta behov, erbjuder Prescription Diet ännu fler alternativ med en sammansättning för att hjälpa dem att må bättre snabbare.

HITTA EN PRODUKT

Välj ett hälsotillstånd eller en produkttyp för att läsa mer om fördelarna som vart och ett av våra veterinärrekommenderade dietfoder för katter erbjuder.

Product Prescription Diet

star star star 3 (1)

Stor bitar

Den nya foder har jätte stora bitar. Mina katter ville inte äta. Kanske smakar inte samma också för att de luktar och går.

Läs alla recensioner

Science Plan Katt

LETAR DU EFTER VARDAGSNUTRITION?

Se till att din katt lever sitt bästa liv med Hill’s Science Plan – läckert, biologibaserat kattfoder för varje livsstadium.

Om Science Plan

AVANCERAD NUTRITION FÖR VARJE BEHOV

AVANCERAD NUTRITION FÖR VARJE BEHOV

Avancerad nutrition för friska hundar och katter med Hill’s Vet Essentials – med 5 essentiella hälsofördelar för att hjälpa dem att göra det bästa av varje dag. Veterinärexklusivt.

Om Vet Essentials