FÖRBÄTTRAR LIV TILLSAMMANS

Livet är mycket trevligare när katten är frisk. Därför samarbetar vi med din veterinär för att tillhandahålla de bästa nutritionsbaserade lösningarna som hjälper er att återgå till ett normalt, härligt liv tillsammans.

ETT SAMARBETE SOM GÖR SKILLNAD

Oavsett vilka hälsoproblem din katt drabbas av har vi, tack vare vårt samarbete med veterinärer, en unik position för att hitta en lösning.
Fråga din veterinär hur Prescription Diet™ kan hjälpa din katt.

NUTRITIONSFORSKNING OCH INNOVATION

Kombinera vår vetenskapligt baserade nutrition med expertisen hos över 220 veterinärer och diplomerade dietister runtom i världen, så står det klart: Vi är mycket mer än bara en fodertillverkare. Vi är djurälskare som arbetar outtröttligt för att göra skillnad för dina hundar och katter.

OEMOTSTÅNDLIG SMAK

Det spelar ingen roll om du ger din katt det allra bästa foder som finns i hela världen, om din petiga katt inte tycker att det är gott! Så skäm bort den med läckra ingredienser, härliga aromer och unika former och texturer som katter helt enkelt inte kan motstå.

VÅRT KVALITETSARBETE

Det går inte att sätta något pris på trygghet. Därför använder vi bara de allra bästa ingredienserna från de mest tillförlitliga källorna till Prescription Diet™-foder. Tillverkningsanläggningarna granskas regelbundet av Hill's kvalitetsteam och många myndighetsorgan.

HÄR FÖDDES DIETFODRET

Det började med en ledarhund, hans bästa vän och en veterinär med en vision. Så skapade dr. Mark Morris dietfoder för över 75 år sedan. Varje dag sedan dess har vi fortsatt att förbättra det. Vi fortsätter hans innovationsarbete med banbrytande produkter såsom Hill's™ Prescription Diet™ b/d™, Hill's™ Prescription Diet™ Metabolic med mera.

 

Prescription Diet

 

Tillgängligt i portionspåse till din katt

 

Se alla våra portionspåsar

 

Viktkontroll

81 % av katterna gick ner i vikt på två månader hemma.

Matsmältning

Mycket lättsmält för att förbättra näringsupptaget.

Känslig hud/foderöverkänslighet

Lugnar kliande hud.

Urinvägar

Minskar risken för bildning av kalciumoxalat- och struvitstenar.

Njurar

Klinisk nutrition som förbättrar livskvaliteten och förlänger livet.

Ta hand om din katt

ARTIKLAR OCH VERKTYG KATTSKÖTSEL