en nystart
i varje påse.TACK VARE VETENSKAPEN.

Se alla hundprodukter Fråga din veterinär

Rand

Livsförändrande klinisk näring för livsomvälvande omständigheter

Har din hund ett specifikt hälsotillstånd eller ett särskilt näringsbehov? Hill's Prescription Diet rekommenderas av veterinärer, klinisk näring som bidrar till att ge husdjuren ett bättre liv.

närbild urinvård

VÅRD AV URINVÄGARNA

När din hund har urinvägsproblem kan det vara frustrerande för er båda. Att prata med din veterinär är ett bra första steg, liksom att ge rätt foder. Hill's erbjuder en mängd olika foder för urinvård, inklusive Prescription Diet c/d Multicare som innehåller näring vilken hjälper till att hantera och minska risken för de vanligaste urinstenarna.

närbild viktkontroll

VIKTKONTROLL

Över 55 % av husdjuren är överviktiga, bara några extra kilo kan innebära att de riskerar att drabbas av hälsoproblem. Den goda nyheten är att näringsrik kost kan hjälpa. Hill's har alternativ när det gäller foder för viktkontroll, inklusive Prescription Diet Metabolic, som hjälper hundar att naturligt gå ner i vikt genom att aktivera deras ämnesomsättning, samtidigt som de känner sig mätta och belåtna.

närbild njurvård

VÅRD AV NJURARNA

Njursjukdomar kräver livslång vård, men kan hanteras effektivt med rätt näring. Receptbelagd kost för njurarna hjälper till att upprätthålla balansen av vätska och mineraler i kroppen, och ser samtidigt till att hunden äter bra och behåller musklelmassan.

närbild matsmältningsvård

VÅRD AV MATSMÄLTNINGSORGANEN

När din hund har problem med matsmältningen är det obehagligt för alla. Fråga veterinären om vilken receptbelagd kost för matsmältningsvård som kan hjälpa till att förbättra och lindra din hunds matsmältningsbesvär.

närbild hudöverkänslighet

HUDVÅRD

Det finns två huvudorsaker till att din hund har klåda - miljöutlösande faktorer eller överkänslighet för mat. Rätt näring hjälper till att hantera klådan, och förbättrar samtidigt hundens hud och päls.

närbild andra tillstånd

ANDRA HÄLSOTILLSTÅND

För hundar med vanliga - och ovanliga - sjukdomar erbjuder receptbelagd kost vetenskapligt underbyggd näring för att hjälpa dem att leva ett så bra liv som möjligt.

#ask-your-vet (ankaret är endast synligt för författare)

veterinär som undersöker en hund

Be din veterinär om en rekommendation

Att välja husdjursfoder behöver inte vara ett beslut att ta på egen hand. Prata med din veterinär om hur Prescription Diet kan hjälpa din hund. Vet du inte var du ska börja? Ladda ner vår checklista för frågor till veterinären.

Ladda ner Lista Hitta en veterinär

Hitta en produkt

Välj ett hälsotillstånd för att få veta mer om fördelarna med vårt medicinska hundfoder.

produkter för matsmältningsvård

starstarstarstarstar 4.7 (203)

Jag använder det och rekommenderar det starkt!

Min hund fick Prescription Diet för ett magproblem, men varje gång jag försökte byta till ett receptfritt foder blev hon sjuk igen. Det var helt enkelt lättare att låta henne få Prescription Diet permanent. Det säger jag till alla våra kunder med husdjur som lider av kroniska matsmältningsproblem, Prescription Diet är utmärkt för både kort- och långtidsbruk.

- sue5368, Paramus, NJ, USA

science plan hund

Letar du efter bra vardagsnäring?

Låt din friska hund leva ett bättre liv med Hill's Science Plan - välsmakande, biologiskt baserat hundfoder för alla stadier i livet.

Om Science Plan

Hill's Pet Nutrition logotyp

Våra sällskapsdjurspartner godkänner

De över 900 hundarna och katterna i vårt globala Pet Nutrition Centre (PNC ) hjälper oss att utveckla vetenskapligt baserad näring för att förändra ditt husdjurs liv, från ingrediensanalys till kvalitetskontroll och smak.

Om PNC

Vet Essentials

Multi-Benefit Foder

Arbeta proaktivt för att stödja din hunds eller katts hälsa med vår professionella Multi-Benefit-näring. Formulerad med specialiserade ingridienser och unika Hill's-teknologier för att göra varje Vet Essentials-måltid fullspäckad med näring. Finns exklusivt hos din veterinär. 

Om Vet Essentials