FÖRBÄTTRAR LIV TILLSAMMANS

Livet är roligare när hunden är frisk. Därför samarbetar vi med din veterinär för att tillhandahålla de bästa nutritionsbaserade lösningarna som hjälper er att återgå till ett normalt, härligt liv tillsammans.

ETT SAMARBETE SOM GÖR SKILLNAD

Oavsett vilka hälsoproblem din hund drabbas av har vi, tack vare vårt samarbete med veterinärer, en unik position för att hitta en lösning. Fråga din veterinär hur Prescription Diet™ kan hjälpa din hund.

NUTRITIONSFORSKNING OCH INNOVATION

När du kombinerar vår vetenskapligt baserade nutrition med expertisen hos över 220 veterinärer och diplomerade dietister runtom i världen, så står det klart att vi är mycket mer än bara en fodertillverkare: Vi älskar djur och arbetar hårt för att göra skillnad i deras liv.

OEMOTSTÅNDLIGA SMAKER

Det spelar ingen roll om du ger din hund det allra bästa foder som finns i hela världen, om din hund inte tycker att det är gott! Locka den med läckra ingredienser, härliga aromer och unika former och texturer som hundar helt enkelt inte kan motstå.

VÅRT KVALITETSARBETE

Det går inte att sätta något pris på trygghet. Därför använder vi bara de allra bästa ingredienserna från de mest tillförlitliga källorna till Prescription Diet™-foder. Tillverkningsanläggningarna granskas regelbundet av Hill's kvalitetsteam och många myndighetsorgan. Läs mer.

HÄR FÖDDES DIETFODRET

Det började med en ledarhund, hans bästa vän och en veterinär med en vision. Så skapade dr. Mark Morris dietfoder för över 75 år sedan. Varje dag sedan dess har vi fortsatt att förbättra det. Vi fortsätter hans innovationsarbete med banbrytande produkter såsom Hill's™ Prescription Diet™ b/d™, Hill's™ Prescription Diet™ Metabolic med mera.

Viktkontroll

96% av hundarna gick ner i vikt på två månader hemma.

 

Matsmältning

Mycket lättsmält för att förbättra näringsupptaget.

Känslig hud/foderöverkänslighet

Hydrolyserat protein och unik kolhydratkälla för att minimera negativa reaktioner av foder.

Urinvägar

Kliniskt bevisad att ge ett surt urin-pH, som motverkar struvitkristaller.

Njurar

Klinisk nutrition som förbättrar livskvaliteten och förlänger livet.

Ta hand om din hund

ARTIKLAR OCH VERKTYG

HUNDSKÖTSEL