STEGET FÖRE
FÖR HUNDENS
SPECIFIKA
BEHOV

DIETFODER FÖR ATT HJÄLPA VETERINÄRER ATT FÖRVANDLA DIN HUNDS LIV

Hill’s Prescription Diet erbjuder vetenskapsbaserat dietfoder för hundar med specifika hälsotillstånd eller särskilda näringsbehov. Prescription Diet hundfoder bör ges under överinseende av en veterinär, så se till att fråga din veterinär hur Prescription Diet kan hjälpa din hund.

Packshot Urinvård

URINVÄGSHÄLSA

Urinstenar och kristaller kan vara smärtsamma för hunden och kräva livslång omvårdnad för att förebygga att de återuppstår. Prescription Diet urinvägsfoder kan stödja hundens urinvägshälsa för att hjälpa till att förebygga framtida händelser.

VIKTHANTERING

VIKTHANTERING

Du kan ge en överviktig katt eller hund ett bättre liv utan att kompromissa med smaken på fodret. Prescription Diet vikthanteringsfoder främjar viktnedgång med näringsvetenskap som aktiverar hundens eller kattens ämnesomsättning för att få dem att röra på sig igen.

Packshot njursjukvård

STÖD FÖR NJURARNA

Njurproblem kräver livslång omvårdnad, men kan hanteras effektivt med rätt näring. Prescription Diet njurfoder kan hjälpa till att upprätthålla balansen mellan vätska och mineraler i hundens kropp, samtidigt som hunden fortsätter att äta och bibehåller muskler.

Packshot matsmältningsvård

STÖD FÖR MATSMÄLTNINGEN

När hundens magproblem stör både hundens och ditt liv bör du fråga veterinären om alla våra Prescription Diet matsmältningsfoder som hjälper till att få ordning på magen.

Hudkänslighet för Packshot

ALLERGIHANTERING

Oavsett om hunden eller katten lider av foderallergi eller miljörelaterad allergi erbjuder Prescription Diet ett sortiment av produkter med en sammansättning som bemöter deras unika överkänslighet, minskar kliandet och främjar hälsosam hud.

Packshot Andra villkor

ANDRA TILLSTÅND

För hundar med andra tillstånd – inklusive diabetes, lever- eller hjärtsjukdomar – eller till och med för hundar med akuta behov, erbjuder Prescription Diet ännu fler alternativ med en sammansättning för att hjälpa dem att må bättre snabbare.

HITTA EN PRODUKT

Välj ett hälsotillstånd eller en produkttyp för att läsa mer om fördelarna som vart och ett av våra veterinärrekommenderade dietfoder för hundar erbjuder.

Product Science Diet

star star star star star 5 (1)

jag köper alltid denna produkt då den fungerar perfekt ihop

Molle älskar denna mat och får detta som godis också

Läs alla recensioner

Science Plan Hund

LETAR DU EFTER VARDAGSNUTRITION?

Se till att din hund lever sitt bästa liv med Hill’s Science Plan – läckert, biologibaserat hundfoder för varje livsstadium.

Om Science Plan

AVANCERAD NUTRITION FÖR VARJE BEHOV

AVANCERAD NUTRITION FÖR VARJE BEHOV

Avancerad nutrition för friska hundar och katter med Hill’s Vet Essentials – med 5 essentiella hälsofördelar för att hjälpa dem att göra det bästa av varje dag. Veterinärexklusivt.

Om Vet Essentials