en nystart
i varje påse.TACK VARE VETENSKAPEN.

Se alla hundprodukter Fråga din veterinär

Livsförändrande klinisk näring för livsomvälvande omständigheter

Har din hund ett specifikt hälsotillstånd eller ett särskilt näringsbehov? Hill's receptbelagda kost rekommenderas av veterinärer, klinisk näring som bidrar till att ge husdjuren ett bättre liv.

Packshot Urinary Care

VÅRD AV URINVÄGARNA

När din hund har urinvägsproblem kan det vara frustrerande för er båda. Att prata med din veterinär är ett bra första steg, liksom att ge rätt foder. Hill's erbjuder en mängd olika foder för urinvård, inklusive Prescription Diet c/d Multicare som innehåller näring vilken hjälper till att hantera och minska risken för de vanligaste urinstenarna.

Packshot Viktstyrning

VIKTKONTROLL

Över 55 % av husdjuren är överviktiga, bara några extra kilo kan innebära att de riskerar att drabbas av hälsoproblem. Den goda nyheten är att näringsrik kost kan hjälpa. Hill's har alternativ när det gäller foder för viktkontroll, inklusive Prescription Diet Metabolic, som hjälper hundar att naturligt gå ner i vikt genom att aktivera deras ämnesomsättning, samtidigt som de känner sig mätta och belåtna.

Packshot Kidney Care

VÅRD AV NJURARNA

Njursjukdomar kräver livslång vård, men kan hanteras effektivt med rätt näring. Receptbelagd kost för njurarna hjälper till att upprätthålla balansen av vätska och mineraler i kroppen, och ser samtidigt till att hunden äter bra och behåller musklelmassan.

Packshot Digestive Care

VÅRD AV MATSMÄLTNINGSORGANEN

När din hund har problem med matsmältningen är det obehagligt för alla. Fråga veterinären om vilken receptbelagd kost för matsmältningsvård som kan hjälpa till att förbättra och lindra din hunds matsmältningsbesvär.

Packshot hudöverkänslighet

HUDVÅRD

Det finns två huvudorsaker till att din hund har klåda - miljöutlösande faktorer eller överkänslighet för mat. Rätt näring hjälper till att hantera klådan, och förbättrar samtidigt hundens hud och päls.

Packshot Andra tillstånd

ANDRA HÄLSOTILLSTÅND

För hundar med vanliga - och ovanliga - sjukdomar erbjuder receptbelagd kost vetenskapligt underbyggd näring för att hjälpa dem att leva ett så bra liv som möjligt.

#ask-your-vet (ankaret är endast synligt för författare)

veterinär som undersöker en hund

Be din veterinär om en rekommendation

Att välja husdjursfoder behöver inte vara ett beslut att ta på egen hand. Prata med din veterinär om hur receptbelagd kost kan hjälpa din hund. Vet du inte var du ska börja? Ladda ner vår checklista för frågor till veterinären.

Ladda ner Lista Hitta en veterinär

Hitta en produkt

Välj ett hälsotillstånd för att få veta mer om fördelarna med vårt medicinska hundfoder.

Produktvetenskaplig diet

starstarstarstarstar 4.7 (203)

Jag använder det och rekommenderar det starkt!

Min hund fick receptbelagd kost för ett magproblem, men varje gång jag försökte byta till ett receptfritt foder blev hon sjuk igen. Det var helt enkelt lättare att låta henne få receptbelagd mat permanent. Det säger jag till alla våra kunder med husdjur som lider av kroniska matsmältningsproblem, receptbelagd kost är utmärkt för både kort- och långtidsbruk.

- sue5368, Paramus, NJ, USA

Vetenskapsplan för hund

Letar du efter bra vardagsnäring?

Låt din friska hund leva ett bättre liv med Hill's Science Plan - välsmakande, biologiskt baserat hundfoder för alla stadier i livet.

Om Science Plan

centrum för husdjursnäring (PNC)

Våra sällskapsdjurspartner godkänner

De över 900 hundarna och katterna i vårt globala Pet Nutrition Centre (PNC ) hjälper oss att utveckla vetenskapligt baserad näring för att förändra ditt husdjurs liv, från ingrediensanalys till kvalitetskontroll och smak.

Om PNC

Vet Essentials Hund

Vet Essentials

Varje Vet Essentials-foder innehåller 5 viktiga fördelar som är inriktade på ditt husdjurs specifika behov. Våra exakt balanserade formler erbjuder unika fördelar för att hjälpa till att bibehålla ditt husdjurs allmänna hälsa under alla livsstadier.
 

Om Vet Essentials