att ge din
bästa vän
det bästa livetVETENSKAPEN LIGGER BAKOM DETTA.

Hill's varumärke Horizon

att ge din
bästa vän
det bästa livetVETENSKAPEN LIGGER BAKOM DETTA.

Hill's varumärke Horizon

#why-hills (ankare endast synligt för författare)

Näring som leds av forskning och älskas av husdjur

För sjuka och friska husdjur, oavsett ålder, storlek och olika behov - Hill's hjälper till att ge dem det där lilla extra. För när vetenskapen står i centrum för husdjurens mat förändras deras liv för alltid.

Klinisk näring hjälper veterinärer att förändra livet för husdjur

Om ditt husdjur har ett specifikt hälsoproblem eller behöver ett specialrecept, erbjuder Hill's receptbelagd kost som är kliniskt beprövad, en livsavgörande näring.

Daglig näring för varje stadie i ett friskt husdjurs liv

Husdjur har rasspecifika, åldersspecifika och varierande unika behov. Hill's Science Plan-foder hjälper dig att ge dem näring som är anpassad till deras ständigt föränderliga liv.

Näring som är exklusivt utvecklad av veterinärer för att hjälpa ditt husdjur att få ut så mycket som möjligt av vardagen.

Varje veterinärmedicinsk produkt från Hill's innehåller fem viktiga fördelar som är inriktade på ditt husdjurs specifika behov. Våra exakt balanserade sammansättningar hjälper till att bibehålla ditt husdjurs allmänna hälsa under alla livsstadier.

Få ut det mesta av Hill's

hund som går med en foderförpackning i munnen

Hitta vårt foder nära dig

#why-hills (ankare endast synligt för författare)

Vi litar på att vetenskapen kan förändra liv

Vetenskapen påverkar Hill's mer än bara näringsriktig husdjursmat - den inspirerar oss i våra ansträngningar att göra en verklig skillnad i både människors och husdjurs liv. Läs mer om hur vi håller vårt löfte om att göra framsteg.

pojke som leker med hund i gräset

Förändra liv genom rätt mat

Rätt foder är avgörande för ditt husdjurs hälsa och välmående. Med ett team av veterinärer, nutritionister och livsmedelsforskare utvecklar vi näring som är baserad på husdjurens behov.

Läs mer

en djurhemsarbetare som håller en katt i handen

Näring och nya hem för alla behövande husdjur

Varje år förser vi hundratals djurhem runt om i världen med mat för att hjälpa till att ge husdjuren en andra chans som de så väl förtjänar.

Vårt djurskyddsprogram

hund som springer i gräset med en leksak i munnen

För framtida generationer av husdjur

För planetens skull letar vi alltid efter nya sätt att förbättra våra processer, från produktionsanläggningar utan avfall till återvinningsbara förpackningar med mera.

Vår hållbarhet

Anställd på Hill's Pet Nutrition leker med katter

Hem till våra #1 Smaktestare

Vi tar hand om över 900 hundar och katter på vårt globala Pet Nutrition Center (PNC) för att bättre förstå husdjurens biologi och optimera våra ingredienser och smaker därefter.

Om PNC