Skrolla över bilden för att zooma in

Hill's PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome kattfoder med kyckling

TILLGÄNGLIGA STORLEKAR

1.5kg, 5kg

Hill's PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome kattfoder med kyckling är ett komplett dietfoder med hög smältbarhet för minskning av tarmstörningar och för kompensation för matsmältningsbesvär hos vuxna katter. Detta fiberförstärkta foder innehåller en ökad nivå av natrium och kalium och ingredienser med hög smältbarhet.

Hill’s Prescription Diet Gastrointestinal Biome är ett torrfoder till katt med en hög nivå av fiber som kliniskt bevisats främja regelbunden och hälsosam avföring på så lite som 24 timmar och hjälper till att reducera risken för återfall. Tillverkade med ActivBiome+ Ingrediensteknologi för att snabbt ge näring åt tarmmikrobiomet och hjälper till med att hantera komplexa GI-problem.

BEHOV/PREFERENS

Mag-Tarmhälsa

LIVSSTADIE

Vuxen, Senior

REKOMMENDERAD
AV VETERINÄRER VÄRLDEN ÖVER

100% garantee logo

På kvalitet, konsistens

och smak,

eller pengarna tillbaka

Din katts matsmältning kan påverkas negativt av många saker och när din katt har matsmältningsbesvär är det en väldigt obehaglig upplevelse för alla inblandade. De goda nyheterna är att du kan hjälpa din katt må bättre med ett foder som revolutionerar sättet att ta itu med fiber-responsiva GI problem genom att sätta mikrobiomhälsa – din katts unika tarmekosystem - i spetsen för GI-vård. Hill’s dietister och veterinärer har utarbetat fodret Prescription Diet Gastrointestinal Biome med ActivBiome+, en unik ingrediensteknologi kliniskt bevisad att främja regelbunden och hälsosam avföring på så lite som 24 timmar och hjälpa till med att minska risken för återfall.

Hur det fungerar:

  • Den unika ActivBiome+ teknologin ger näring åt din katts mikrobiom
  • Unik blandning av prebiotiska fiber
  • Stimulerar mikrobiomet för att producera fördelaktig postbiotika

Hur det hjälper:

Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome är kliniskt bevisad att främja regelbunden och hälsosam avföring på så lite som 24 timmar och hjälpa till med att minska risken för återfall.

  • Fungerar snabbt genom att ge näring åt tarmmikrobiomet och främja hälsosam avföring
  • Främjar tillväxt av fördelaktiga tarmbakterier för att bibehålla mag-tarmhälsan
  • Hjälper till med att begränsa återfall av matsmältningsbesvär

Ytterligare information:

Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome torrfoder till katt tillhandahåller all nutrition din katt behöver. Vänligen rådfråga din veterinär för ytterligare information om hur våra Prescription Diet foder kan hjälpa din katt fortsätta njuta av ett lyckligt och aktivt liv.

Hill's PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome kattfoder med kyckling är ett komplett dietfoder med hög smältbarhet för minskning av tarmstörningar och för kompensation av dålig matsmältning hos vuxna katter. Detta fiberförstärkta foder har en ökat nivå av natrium och kalium samt ingredienser med hög smältbarhet.

Formulerad för att hjälpa till med att minska risken för struvit- och kalciumoxalatkristaller

Tillverkat i USA med globala ingredienser du kan lita på

Stolta över att ha kunnat hjälpa 11 miljoner hundar och katter  från olika djurskydd att hitta ett nytt hem

 

SAMMANSÄTTNING: Spannmål, kött och animaliska biprodukter (kyckling 14%), vegetabiliskt proteinextrakt, oljor och fetter, vegetabiliska biprodukter, frukt, mineraler, frön, grönsaker. Lättsmälta ingredienser: Kyckling- och kalkonmjöl, majsglutenmjöl, animalskt fett, risdrav, majs.

 

ANALYTISKA BESTÅNDSDELAR: Protein 34,4%, Fett 17,2%, Växttråd 5,3%, Omega-3 fettsyror 1,0%, Råaska 5,6%, DHA 0,14%, EPA 0,21%, Kalcium 0,77%, Fosfor 0,62%, Natrium 0,28%, Kalium 0,87%, Magnesium 0,07%; pr. kg: A-vitamin 11600IU, D3-vitamin 914IU, E-vitamin 675mg, C-vitamin 110mg, Betakaroten 1,5mg.

 

TILLSATSER PER KG: Näringstillsatser: 3b103 (Järn) 66,7mg, 3b202 (Jod) 1,0mg, 3b405 (Koppar) 6,6mg, 3b502 (Mangan) 6,9mg, 3b603 (Zink) 138mg, 3b801 (Selen) 0,2mg; med naturlig antioxidant.

Blandad Foderguide

Vikt katt - kgs Mängd / dag - 82 g Burk Mängd / dag - gram
2 1 + 20 g
3 1 + 35 g
4 1 + 45 g
5 1 + 55 g
6 1 + 65 g
7+ 1 + 11 g / kg

Vuxen bevarande

Vikt katt - kgs Mängd / dag - gram
2 35
3 50
4 65
5 75
6 85
7+ 13 / kg

Fråga din veterinär för specifika utforingsinstuktioner för din katt. Detta är endast en guide. Gram är den mest exakta mått-formen. Om du använder Hill’s måttkopp vänligen se cup.hillspet.com. För bästa resultat: – Övergå gradvis till detta nya foder under en period på 7 dagar eller mer. – Utfodra endast det rekommenderade Prescription Diet torr- och våtfoder. – Ha alltid färskt vatten tillgängligt. – Låt din veterinär övervaka din katts tillstånd. – För att undvika kvävning, håll förpackningen utom räckhåll för djur & barn.

TIDIGARE FODER

NYTT FODER

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

Prescription Diet

Banbrytande nutrition som kan rädda livet på sjuka katter och hjälper ägarna som tar hand om dem.

Läs mer