Hill’s Pet Nutrition Logo

Tack för att du hjälper till att göra
#UppdragVänFörAlltid till en succé!

Hitta ett djurhem

Phone with photo of a dog

Vi har donerat 100.000 måltider till hemlösa hundar och katter

Med #UppdragVänFörAlltid har vi delat ut kvalitetsfoder till hundar och katter som bor på hund- och katthem i vänta på deras för alltid hem. Med ditt stöd har vi hjälpt att ge hemlösa katter och hundar en andra chans, som de förtjänar.

VI GJORDE DET!
Med din hjälp nådde vi målet.
Nu kommer 100.000 katter och hundar på djurhem få en måltid!

0

Sommar med din bästa vän

Läs om olika sätt att resa med din hund eller katt, roliga idéer för barn, hundar och katter i sommar, göra återgången till skolan så enkel som möjligt och mycket mer.

Hill's program Food, Shelter & Love har hittills hjälpt över 11 miljoner hundar och katter på djurhem att hitta permanenta hem, tillhandahållit foder för över 235 miljoner euro och inlett partnerskap med över 1 000 djurhem världen över. Hjälp oss hjälpa hundar och katter hitta nya familjer för livet. Det här kan du göra:

Köp en påse foder och
hjälp hundar och katter på djurhem

Hill's har ett stort engagemang för att ge foder till utsatta hundar och katter på djurhem genom vårt globala Food, Shelter & Love program. Varje gång du köper Hill's-foder stöder du vårt arbete med att ge foder till de här kärleksfulla hundarna och katterna.

Hjälp oss att ge hundar och katter på djurhem det högkvalitativa foder de behöver, så att de får en andra chans och kan adopteras till ett permanent hem.

Adopt Icon

Adoptera en hund eller katt

Är du redo för en ny lurvig kompis? Många djurhem har ändrat sin adoptionsprocess av hänsyn till den rådande situationen. Det är bra att börja med att ringa i förväg och boka ett besök.

Läs tips för att adoptera

Girl petting a dog
Foster icon

Bli jourhem

Är du inte säker på att du är redo för det livslånga åtagande det innebär att adoptera en hund eller katt? Jourhem gör att det blir fler platser på djurhemmet och hunden eller katten får också hjälp med sin socialisering.

Läs tips för att bli jourhem

Donate Icon

Donera

Det finns många sätt att donera till ett djurhem. Ta en titt på denna ”önskelista”.

Hitta ett djurhem i närheten

  • Filtar eller handdukar
  • Hund- eller kattfoder/-godis
  • Tuggleksaker (som inte är allt för använda)
  • Koppel eller selar
  • Hund- eller kattbäddar
  • Kontorsartiklar
  • Handdesinfektionsmedel
  • Soppåsar
  • Pengadonationer
Man holding a cat
Volunteer icon

Bli volontär

Ett av de bästa sätten att hjälpa till är att vara volontär på ett lokalt djurhem. Här är några olika saker du kan göra för att hjälpa till.

HUNDRASTNING

Du socialiserar hundarna på djurhemmet, samtidigt som de får frisk luft och motion varje dag.

FOTOGRAFERING

Ta foton som fångar personligheten hos en hund eller katt, så ökar chansen att de blir adopterade.

TVÄTT

Djurhem har alltid behov av rena bäddar, överdrag och handdukar.

DJURRÄDDNING

Volontärer inom djurräddning arbetar med att rädda djur som drabbats av en kris eller är av annan anledning akut behov av hjälp.

Alla djurhem har olika behov, så ring i förväg och fråga vad det är de behöver mest.

Hitta ett djurhem i närheten

Share icon

Kan du inte ta emot en hund eller katt nu? Bli förespråkare för hundar och katter på djurhem.

Genom att dela hur mycket du gillar kampanjen #UppdragVänFörAlltid på sociala medier kan du motivera andra att delta eller adoptera. Hjälp till redan idag!

Man petting a dog

Hill's Food, Shelter & Love-program

Hill’s Food, Shelter & Love-program har hjälpt över 11 miljoner hundar och katter på djurhem att hitta permanenta hem, tillhandahållit foder för över 235 miljoner euro och inlett partnerskap med över 1 000 djurhem världen över.

Om programmet

*Hill’s förbinder sig att skänka hund- och kattfoder som motsvarar upp till 100 000 måltider till djurhem i Europa och Ryssland. Då många katter och hundar på svenska djurhem redan utfodras med Hill’s, kommer en måltid i svenska kronor att motsvara en donation på 30 kr som fördelas bland de deltagande djurhemmen som Hill's samarbetar med i denna kampanj (upp till max. 90.000 kr). Gäller endast i April 2021.