Visa din kärlek med våtfoder: ett bra val för hundar och katter med hälsoproblem

Published by
min read

Hitta mat som passar ditt husdjurs behov

Find a dog food that fits your pet’s needs

Find a cat food that fits your pet’s needs

När hunden eller katten har problem med sin hälsa tänker de flesta bara på en enda sak: att se till att djuret mår bättre så fort som möjligt. Klinisk nutrition spelar en viktig roll för hälsan, men frågan kvarstår om man bör utfodra med våtfoder eller torrfoder, eller en blandning. Båda är viktiga källor till de näringsämnen som hunden eller katten behöver, men våtfoder har egna unika fördelar. För att hjälpa dig att välja det som är bäst för din hund eller katt kan du titta på några viktiga fördelar med Hill’s Prescription Diet våtfoder.

Fördelar med Prescription Diet våtfoder

 • Extra kärlek. Prescription Diet våtfoder är ett utmärkt sätt att låta hunden eller katten njuta av sin mat samtidigt som den får i sig den näring som behövs. Våtfodren finns i oemotståndliga smaker som ger variation vid måltiderna.
 • Hälsosamma fördelar. Prescription Diet våtfoder ger hälsofördelar som kan jämföras med motsvarande torrfoder. Därför kan du lita på att din hund eller katt får i sig de viktiga näringsämnen den behöver på grund av sitt hälsoproblem.
 • Smak. Alla Hill’s foder smakar gott, men många hundar och katter älskar helt enkelt burkfoder eller foder i portionspåse på grund av den läckra konsistensen. Om hunden eller katten har hälsoproblem och inte mår bra är det jätteviktigt att få den att äta.
 • Variation. Det finns ett stort utbud av våtfoder som kan komplettera Hill's Prescription Diet torrfoder. De finns i flera olika smaker, former, konsistenser och förpackningsalternativ – burkar, våtfoder och påsar – så se till att fråga veterinären om rätt foder för din hund eller katt.
 • Vätska. Vätska är jätteviktigt vid alla hälsoproblem och våtfoder är ett av de lättaste sätten att öka vätskeintaget och förhindra uttorkning.
 • Katter. Det rekommenderas starkt att ge katter en blandning av våtfoder och torrfoder. De blir lätt förtjusta i en viss konsistens. Om de får variation från tidig ålder är det lättare att byta foder om de vid något tillfälle behöver det på grund av sitt hälsotillstånd.

Ännu fler sätt att visa kärlek med kliniskt våtfoder

Titta på videon för att se tre oemotståndliga sätt att utfodra med våtfoder

 

Katt:

Hund:

Köp Prescription Diet våtfoder


Katt Hund
 
 

Relaterade artiklar

Relaterade produkter

 • i/d hundfoder

  <span class='nowrap'>Prescription Diet™</span> i/d™ Canine är kliniskt bevisad att hantera magtarmproblem på bara 3 dagar hos hundar. 
 • Metabolic hundfoder

  <p></p><ul><li>Viktminskning utan att följas av viktuppgång - 96% av hundarna minskade i vikt på 2 månader i hemmet, 96% av hundarna fullföljde viktminskningprogrammet </li><li>Inget behov att exakt mäta portionerna</li><li>Kliniskt bevisad att motverka viktuppgång efter ett viktminskningsprogram </li></ul><p></p><p><strong>Tala med din veterinär för närmare information och rekommendation om vad som är bäst för din hund. </strong></p>
 • Hill's PRESCRIPTION DIET c/d Multicare våtfoder till katter med kyckling

  Hills™ <span class='nowrap'>Prescription Diet™</span> Feline c/d™ Multicare Feline Tender Chunks in Gravy gör det enklare att effektivt bevara friska urinvägar och minska risken att urinstenar bildas på nytt efter att de lösts upp.
 • k/d kattfoder

  Hill's™ <span class='nowrap'>Prescription Diet™</span> k/d™ Feline hjälper till att förlänga livet och förbättra livskvaliteten avsevärt hos katter genom att hjälpa till att bromsa sjukdomsförloppet och minska sjukdomstecknen.