Hur mänsklig mat påverkar din hund eller katt: Mänskliga kaloriekvivalenter

Published by
Minuter läsning

Ge inte matrester till din hund eller katt - speciellt inte när de försöker gå ner i vikt. Ta en titt på dessa onyttiga godbitarna och vad de skulle betyda i mänskliga termer.

 • För en katt kan ett glas mjölk eller en bit ost verka som en liten godbit, men det motsvarar en hel måltid för katter. 
 • För hundar kan en kaka eller en bit ost verka som en liten godbit, men det motsvarar också en hel måltid för hundar.

För många ohälsosamma godbitar kan snabbt bli för mycket!

 

NOTERA: Om din veterinär har föreslagit att du ska använda ost eller annan mänsklig mat för att administrera medicin, var noga med att hålla koll på de extra kalorierna och räkna med dem i din hund eller katts dagliga kaloriintag. Rådfråga alltid din veterinär om du har några frågor. 

Treat translator

Relaterade artiklar

Relaterade produkter

 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult Kattfoder med Kyckling

  Hill’s™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Feline Adult Chicken är sammansatt för att stödja optimal kondition, med kliniskt bevisade antioxidanter, nyttiga proteiner och berikade omega 3-fettsyror. <br><ul><li>Stödjer muskelunderhåll och ideal kroppsvikt.</li><li>Kontrollerade mineralvärden för att stödja urinvägshälsa.</li><li>Lättsmälta ingredienser för optimal absorption av näringsämnen.</li></ul>100% kvalitets-, konsistens- och smaksgaranti.<br><br>
 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult Kattfoder med Lamm

  Hill’s&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Feline Adult with Lamb är sammansatt för att stödja optimal kondition, med kliniskt bevisade antioxidanter, nyttiga proteiner och berikade omega 3-fettsyror.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult Kattfoder med Tonfisk

  Hill’s&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Feline Adult with Tuna är sammansatt för att stödja optimal kondition, med kliniskt bevisade antioxidanter, nyttiga proteiner och berikade omega 3-fettsyror.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Large Breed Adult Hundfoder med Kyckling

  Hill’s™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Large Breed with Lamb and Rice är sammansatt för optimalt bevarande av leder och muskelmassa, för stora hundraser. Med kliniskt bevisade antioxidanter, glukosamin och kondroitin från naturliga källor.