Viktreducering och hantering, bevisad i den verkliga världen

 

Om du har en överviktig katt eller hund, så är du inte ensammen. Som många som 1 av 3 hundar och katter i Storbritannien är överviktiga eftersom många hund- och kattägare tror att ’mer foder’ innebär ’mer kärlek’.

Nu finns det ett foder för vikthantering som har bevisats att fungera i hemmet: Hill’s™ Prescription Diet™ Metabolic Advanced Weight Solution. Hund- och kattägare som utfodrar Metabolic till sina hundar och katter ansåg att det var enkelt att använda och att deras hundar och katter kände sig mätta och belåtna. Faktum är att 88% av dessa hundar och katter gick ned i vikt på bara två månader.*

Metabolic är annorlunda eftersom det naturligt aktiverar kroppens förmåga att förbränna överflödigt fett.

Relaterade artiklar om hund- och kattskötsel

  • Pet Nutrition And Behaviour | Hill's Pet

    Pet food labels can be confusing so you must be educated about packaging claims and opt for trusted pet food brands to ensure pets get the right nutrition.
  • Är din katt i bra form? | Hill's Pet

    Body Condition Score (BCS - kroppskonditionspoäng) är ett mått som säger om din katt är idealviktig eller överviktig. Ett sätt som veterinärer använder för att fastställa din katts kroppskondition är att kontrollera hur enkelt det är att känna revbenen. Välj din katt och flytta på den röda markeringen till höger eller vänster tills kroppsformen på bilden liknar din katt. Kom ihåg att en katts övervikt kan öka risken för att utveckla allvarliga hälsotillstånd som inkluderar diabetes, artros, urinsjukdomar eller hjärtåkommor. Övervikt kommer också att begränsa kattens energi. Tala med din veterinär om din katts idealvikt och undvik dessa risker. Dessutom, använd vår internetbaserade Viktövervakare som kan hjälpa dig med din katts viktreduceringsprogram, speciellt om din katts BCS är "4" eller "5".