Utveckla din magkänsla för din hund eller katts matsmältningsproblem

Published by
Minuter läsning

Hitta mat som passar ditt husdjurs behov

Find a dog food that fits your pet’s needs

Find a cat food that fits your pet’s needs

Matsmältningsstörningar kan påverka alla delar av matsmältningssystemet, från magsäcken och tunntarmen till tjocktarmen. Förutom de vanliga tecknen som diarré och kräkningar kan matsmältningsproblem hos hunden eller katten visa sig som minskad aptit, knorrande mage eller kramper, ansträngning vid avföring, inaktivitet, depression och viktnedgång.

Tänk på att din hund eller katt kan behöva undersökas av en veterinär, inte bara för att hantera de akuta magproblemen, utan även för att hitta sådana åkommor som är mer långvariga och som kan vara lika allvarliga. Att ge ett särskilt sammansatt Hill’sTM Prescription DietTM-foder kan vara lösningen om din hund eller katt har matsmältningsproblem. Din veterinär kan rekommendera det foder som passar bäst för din hund eller katts åkomma.

Besök vår nya hemsida som är särskilt framtagen för att du ska kunna läsa om matsmältningsstörningar och lära dig om god matsmältning för hundar och katter.

Relaterade artiklar

Relaterade produkter

 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult Kattfoder med Kyckling

  Hill’s™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Feline Adult Chicken är sammansatt för att stödja optimal kondition, med kliniskt bevisade antioxidanter, nyttiga proteiner och berikade omega 3-fettsyror. <br><ul><li>Stödjer muskelunderhåll och ideal kroppsvikt.</li><li>Kontrollerade mineralvärden för att stödja urinvägshälsa.</li><li>Lättsmälta ingredienser för optimal absorption av näringsämnen.</li></ul>100% kvalitets-, konsistens- och smaksgaranti.<br><br>
 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult Kattfoder med Lamm

  Hill’s&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Feline Adult with Lamb är sammansatt för att stödja optimal kondition, med kliniskt bevisade antioxidanter, nyttiga proteiner och berikade omega 3-fettsyror.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult Kattfoder med Tonfisk

  Hill’s&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Feline Adult with Tuna är sammansatt för att stödja optimal kondition, med kliniskt bevisade antioxidanter, nyttiga proteiner och berikade omega 3-fettsyror.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Large Breed Adult Hundfoder med Kyckling

  Hill’s™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Large Breed with Lamb and Rice är sammansatt för optimalt bevarande av leder och muskelmassa, för stora hundraser. Med kliniskt bevisade antioxidanter, glukosamin och kondroitin från naturliga källor.