Utveckla din magkänsla för din hund eller katts matsmältningsproblem

Published by
Minuter läsning

Hitta mat som passar ditt husdjurs behov

Find a dog food that fits your pet’s needs

Find a cat food that fits your pet’s needs

Matsmältningsstörningar kan påverka alla delar av matsmältningssystemet, från magsäcken och tunntarmen till tjocktarmen. Förutom de vanliga tecknen som diarré och kräkningar kan matsmältningsproblem hos hunden eller katten visa sig som minskad aptit, knorrande mage eller kramper, ansträngning vid avföring, inaktivitet, depression och viktnedgång.

Tänk på att din hund eller katt kan behöva undersökas av en veterinär, inte bara för att hantera de akuta magproblemen, utan även för att hitta sådana åkommor som är mer långvariga och som kan vara lika allvarliga. Att ge ett särskilt sammansatt Hill’sTM Prescription DietTM-foder kan vara lösningen om din hund eller katt har matsmältningsproblem. Din veterinär kan rekommendera det foder som passar bäst för din hund eller katts åkomma.

Besök vår nya hemsida som är särskilt framtagen för att du ska kunna läsa om matsmältningsstörningar och lära dig om god matsmältning för hundar och katter.

Relaterade artiklar

Relaterade produkter

 • HILL'S SCIENCE PLAN Large Breed Adult Hundfoder med Kyckling

  Hill’s™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Large Breed with Lamb and Rice är sammansatt för optimalt bevarande av leder och muskelmassa, för stora hundraser. Med kliniskt bevisade antioxidanter, glukosamin och kondroitin från naturliga källor.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Small & Mini Adult Hundfoder med Kyckling

  <p> </p><p><span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Small & Miniature är framtagen för att främja munhälsa, hälsosam hud och hälsosam matsmältning hos hundar av små raser. Med höga nivåer kliniskt bevisade antioxidanter och naturliga ingredienser, med tillsatta vitaminer och mineraler. <br></p><p> </p><p><strong></strong> </p><p> </p>
 • HILL'S SCIENCE PLAN Large Breed Valpfoder med Kyckling

  Hill’s&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Puppy Large Breed Chicken är sammansatt för en hälsosam tillväxt av skelettet hos valpar av stora hundraser. Med kliniskt bevisade antioxidanter och optimala mineralnivåer.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Perfect Weight Small & Mini Adult Hundfoder med Kyckling

  <p>SciencePlan™ Perfect Weight har en unik blandning av ingredienser och lågt fettinnehåll. Sammansatt för att hjälpa din hund att uppnå hälsosam vikt för ett längre liv. </p>