Belöna din katt med Hill's kattgodis

$authorText
minuters läsning

Hitta mat som passar ditt husdjurs behov

Find a dog food that fits your pet’s needs

Find a cat food that fits your pet’s needs

Katt och ägare

Din katt ger dig glädje varje dag - vare sig den hoppar fram till dörren för att hälsa på dig eller stolt travar runt med sin senaste leksaksmus, puffboll eller band - dessa enkla handlingar är ren lycka. Naturligtvis vill du ge tillbaka den glädjen till katten.

Smaskigt och utsökt kattgodis är ett bra sätt att knyta an till din katt och visa att du bryr dig om och älskar den. Det kan också användas som belöning för gott uppförande och som en del av träningen.

Vi erbjuder Prescription Diet®-kattgodis eller om du föredrar att laga godis till din katt kan du prova det här receptet på hemlagat kattgodis.

 

Prescription Diet® Kattgodis
 • Mycket god smak med 100 % garanti
 • Utformad för att komplettera den näring som finns i Hill's Prescription Diet® kattmat
Hypo-behandlingar
Godsaker bra för ämnesomsättningen
Visa alla Prescription Diet®-godis för katter

 

Det är viktigt att ge din katt godsaker som mellanmål - de ska inte utgöra mer än 10 % av kattens dagliga näringsintag - och kom ihåg att göra det till en del av en hälsosam rutin.

Relaterade artiklar

Relaterade produkter

 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult Kattfoder med Kyckling

  Hill’s™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Feline Adult Chicken är sammansatt för att stödja optimal kondition, med kliniskt bevisade antioxidanter, nyttiga proteiner och berikade omega 3-fettsyror. <br><ul><li>Stödjer muskelunderhåll och ideal kroppsvikt.</li><li>Kontrollerade mineralvärden för att stödja urinvägshälsa.</li><li>Lättsmälta ingredienser för optimal absorption av näringsämnen.</li></ul>100% kvalitets-, konsistens- och smaksgaranti.<br><br>
  Buy Now »
 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult Kattfoder med Lamm

  Hill’s&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Feline Adult with Lamb är sammansatt för att stödja optimal kondition, med kliniskt bevisade antioxidanter, nyttiga proteiner och berikade omega 3-fettsyror.
  Buy Now »
 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult Kattfoder med Tonfisk

  Hill’s&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Feline Adult with Tuna är sammansatt för att stödja optimal kondition, med kliniskt bevisade antioxidanter, nyttiga proteiner och berikade omega 3-fettsyror.
  Buy Now »
 • INAKTIVA OCH MED TENDENS TILL ÖVERVIKT, KATTUNGAR (upp till 1 års ålder), NEUTERED CATS, VUXNA KATTER (1-7 års ålder)
  Buy Now »