Tid isär

Published by
Minuter läsning

Ensam hemma är inget alternativ

Du skaaldrig någonsin lämna valpen ensam under längre perioder. Väldigt många hundar blir rastlösa, stressade och destruktiva (och orsakar skador i hemmet) när de lämnas hemma. Om du ska iväg på semester, eller bara över helgen, måste du alltid sätta hundens behov först. Planering är nyckeln.

Hundpensionat:Du kan låta hunden ta in på ett hundpensionat för att vara säker på att den hamnar i en hundvänlig miljö och tas väl om hand av erfarna personer som älskar hundar. Du kommer att behöva ett giltigt vaccinationsintyg. Se även till att du eller hundpensionatet har en gällande djurförsäkring ifall att hunden skulle behöva akutvård när du är bortrest.

Veterinären kan rekommendera hundpensionat i ditt område.

Vänner:Du kanske har turen att ha vänner eller familj som ställer upp och kan bo hemma hos dig och ta hand om valpen medan du är bortrest. Men se till att de vet vad som gäller och hur de ska behandla din hund. Det här är den bästa lösningen om valpen blir väldigt orolig i okända miljöer.

Relaterade artiklar

Relaterade produkter

 • Hill's™ Science Plan™ Valp Mini Kyckling

  Hill’s&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Puppy Mini är sammansatt för att befrämja immunförsvar och rörlighet, för valpar som föredrar mindre foderbitar. Med kliniskt bevisade antioxidanter och DHA.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Large Breed Valpfoder med Kyckling

  Hill’s&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Puppy Large Breed Chicken är sammansatt för en hälsosam tillväxt av skelettet hos valpar av stora hundraser. Med kliniskt bevisade antioxidanter och optimala mineralnivåer.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Small & Mini Valpfoder med Kyckling

  <p> </p><p><span class='nowrap'>Science Plan™</span> Puppy Small & Miniature är framtagen för att främja immunitet och hälsosam utveckling av hjärna, muskler och ben. Med höga nivåer kliniskt bevisade antioxidanter och DHA från fiskolja. <br></p><p> </p><p><strong></strong> </p><p> </p>
 • Hill's Soft Baked Hundgodbitar

  Urinary Care, Kidney Care, Liver Care