Belöna din hund hela livet – inte bara i Juletid  

Published by
Minuter läsning

Hitta mat som passar ditt husdjurs behov

Find a dog food that fits your pet’s needs

Find a cat food that fits your pet’s needs

Alla gillar en liten godbit då och då - och speciellt nu när Julen är på väg. Men även om det är frestande att ge din hund matrester från bordet så kan människoföda faktiskt vara farligt för den.

Det kan komma som en överraskning att viss människomat kan ha en motsatt effekt på din hunds hälsa. Till exempel, kakor har ett högt fettinnehåll, lågt näringsvärde och kan snabbt leda till viktökning. Ben, vare sig dom är kokta eller råa, kan fastna i halsen eller i matsmältningssystemet, skada tänder och orsaka förstoppning. Detta medan annan mat såsom vindruvor, lök, vitlök och choklad alla innehåller ämnen som kan vara giftigt för hundar.

Att ge din hund människomat och även ge för mycket godis kan leda till näringsmässig obalans vilket kan påverka din hunds välbefinnande under lång tid. Dessutom, om du ger matrester från bordet så uppmuntrar du hunden att tigga vilket kan vara en svår (o)vana att bryta när den väl är invand. Så, var inte rädd att be välmenande gäster att inte ge hunden från bordet eller ge din hund fel sorts godbitar.

Men naturligtvis vill vi alla belöna våra hundar för gott uppförande, eller ge en godbit bara för att visa hur mycket vi älskar vår kompis! Och nu kan du belöna din hunds kärlek och lojalitet med gott samvete med en godbit som inte bara smakar fantastiskt utan även är nyttigt för hundens hälsa. Nya Hill's™ Science Plan™ SNACKS är en ny produktserie med 5 olika varianter av smakrika och nyttiga godbitar framtagna för att tillgodose hundars vanligaste behov.

Hill's Science Plan SNACKS tillhandahåller näringsmässiga fördelar som är skräddarsydda för olika behov, så du kan välja ett godis som är precis rätt för din hund:

  • Oral Care: Fungerar som en tandborste för att hjälpa till att få en fräsch andedräkt och rena tänder
  • Healthy Mobility: Med extra Omega 3 för att hjälpa till att stödja friska leder
  • Light: Låg fetthalt och reducerat kaloriinnehåll för att hjälpa till att bibehålla en sund kroppsvikt
  • Skin & Coat: Med essentiella fettsyror för frisk hud och päls
  • Immunity Support: Superior antioxidant formula för att hjälpa stödja immunitet

Speciell formula för valpar samt för vuxna hundar finns Hill's Science Plan SNACKS tillgänglig för Mini/Medium och Large Breed raser. Serien kommer dessutom i återförslutningsbara förpackningar för hållbarhetens skull. Faktum är att vi är så säkra på den goda smaken och den aptitretande konsistensen hos hela vår Hill's Science Plan SNACKS serie att vi erbjuder dig 100% smakgaranti. Helt enkelt; om din hund inte älskar dem så ger vi dig pengarna tillbaka.

Så, varför inte hjälpa din hund att äta rätt godis denna festliga säsong med Hill's Science Plan SNACKS!

Relaterade artiklar