Aktiviteter utomhus för hundar att gräva sig ner i denna höst

Published by
Minuter läsning

Hitta mat som passar ditt husdjurs behov

Find a dog food that fits your pet’s needs

Find a cat food that fits your pet’s needs

När löven börjar ändra färg och temperaturerna börjar vandra neråt, så inleds en väldigt rolig period för hundar. Istället för att sitta inne med samma gamla leksaker kan du och din hund hoppa in i dessa underhållande (och billiga) aktiviteter.

Dra till skogs

Många nationalparker eller statsparker har vandringspår för att dig att uppleva med din hund. Först, var noga med att packa en ryggsäck med vatten för dig och din hund, ett koppel samt en ihopfällbar vattenskål. Ta även med gamla handdukar och lämna dem i bilen, då många parker har ställen för din hund att simma i. När du därefter har kollat parkens riktlinjer och studerat kartan så är ni redo! När ni är ute och vandrar, se till att din fyrbente vän har fått alla sina vaccin och kolla regelbundet efter fästingar efter era äventyr tillsammans. PetMD (link) erbjuder tips på var och hur du kollar efter de små rackarna.

English bulldog in a blue collar sniffs at a pumpkin in a pumpkin patch.

Jaga löv

Oavsett om du är i trädgården eller i den lokala parken så är lövhögar roligt för både dig och hunden. Göm bollar och andra leksaker i högen och uppmana din hund att hitta dem. För mindre hundar kan du också samla löv och lägga dem i e.x. en barnpool på din veranda för dem att njuta av. Var dock uppmärksam på att det bara är löv som finner sin väg in i poolen, vassa pinnar kan leda till en del smärta och är dessvärre lätt hänt.

Äventyr i öppna landskap

Hösten är en fantastisk tid att besöka stranden eller sjön, då högsäsongen är över och mindre folk är på plats. Låt hunden gräva i sanden och plaska i vattnet. Stranden eller ett stort, öppet  fält är också ett bra ställe att leka apport. Eftersom leksaker lätt försvinner utomhus – Varför inte tillverka en egen, lite billigare, variant? Allt du behöver är en tennisboll, en gammal t-shirt, ett stort gummiband och sax. Klipp av halsen och ärmarna av tröjan och klipp sedan så du får en lång, rektangulär tygbit. Placera tennisbollen innuti tyget och säkra med ett gummi band. Fortsätt att klippa tyget till remsor, men stanna ungefär en cm ifrån gummibandet. Ta sedan remsorna och fläta dem. När du har gjort den sista knuten på slutet av flätorna så har du en leksak som är perfekt att ta med till stranden som också kan slängas in i tvättmaskin. Något du ska överväga när du tar din hund till större samlingar vatten är att sätta på din fyrbente vän en livväst.

Nya rutiner

Använd höstmånaderna för att guida din hund till bättre hälsa. Det är kallare och mer bekvämt för hunden jämfört med sommaren, så det är den perfekta tiden att börja med nya motionsrutiner. Med rätt foder (link) och en rask promenad varje dag, så ska du se att din hund kan nå en hälsosam vikt lagom till Halloween. Bara för att vi människor har en tendens att lägga på oss extra kilon under högtiderna, så behöver inte hundarna det. Vem vet? Att hjälpa hunden på traven med motionen kanske är precis vad vi behöver för att också vara motiverade.

Hösten är en underbar tid för roliga aktiviteter med din hund som skapar fantastiska minnen. Var därför noga med att fånga ögonblicken och dela med andra när ni är ute och har kul, med hoppet om att de också kan bli mer aktiva med deras hundar!

Contributor Bio

Chrissie Klinger

Chrissie Klinger

 

Chrissie Klinger is an educator, writer, and mother of two children, three dogs, and three cats. She enjoys living an active and eco-friendly lifestyle.

 

Relaterade artiklar

Relaterade produkter

 • HILL'S SCIENCE PLAN Large Breed Adult Hundfoder med Kyckling

  Hill’s™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Large Breed with Lamb and Rice är sammansatt för optimalt bevarande av leder och muskelmassa, för stora hundraser. Med kliniskt bevisade antioxidanter, glukosamin och kondroitin från naturliga källor.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Small & Mini Adult Hundfoder med Kyckling

  <p> </p><p><span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Small & Miniature är framtagen för att främja munhälsa, hälsosam hud och hälsosam matsmältning hos hundar av små raser. Med höga nivåer kliniskt bevisade antioxidanter och naturliga ingredienser, med tillsatta vitaminer och mineraler. <br></p><p> </p><p><strong></strong> </p><p> </p>
 • HILL'S SCIENCE PLAN Large Breed Valpfoder med Kyckling

  Hill’s&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Puppy Large Breed Chicken är sammansatt för en hälsosam tillväxt av skelettet hos valpar av stora hundraser. Med kliniskt bevisade antioxidanter och optimala mineralnivåer.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Perfect Weight Small & Mini Adult Hundfoder med Kyckling

  <p>SciencePlan™ Perfect Weight har en unik blandning av ingredienser och lågt fettinnehåll. Sammansatt för att hjälpa din hund att uppnå hälsosam vikt för ett längre liv. </p>