Lek och Motion: Hund

Hitta intressanta sätt att se till att hunden är aktiv genom att utforska dessa artiklar.

0 Resultat Sorterade Efter

Relevans

Gör motionsdags till lekdags 

Även om det verkar som om hundens favoritaktivitet är att sova på soffan, behöver din hund regelbunden motion för att hålla sig frisk – precis som du! Som tur är finns det många aktiviteter som ni båda kan njuta av. Ni kan gå till hundrastgården, ta långa cykelturer om kvällarna och mycket mer. Kombinera detta med ett välbalanserad, näringsrik hundmat så hjälper du din hund att få ett lyckligt och hälsosamt liv.

Vikten av motion

Om din fyrbenta kompis inte får tillräckligt med motion kan det ge hälsorisker, såsom övervikt. Men det är inte allt. Hundar som inte motionerar regelbundet kan utveckla destruktiva beteenden som att skälla, gräva eller tugga. Faktum är att många hundägare har rapporterat att deras hundar verkar bete sig bättre när de får en daglig dos motion.

Hund Lekar och leksaker

Motion behöver inte alltid vara besvärligt. Precis som med att dansa, vandra eller cykla, behöver du inte gå till gymmet för att få upp pulsen. Dessutom är de flesta hundar inte så intresserade av att lyfta vikter. Gör motionstiden till något roligt genom att leka med hunden. Apport och dragkamp är alltid roligt. Men om du vill göra något nytt kan du prova att bygga en hinderbana eller lära hunden några nya trick. Om du inte kan gå ut på grund av vädret kan du få fart på hunden med en skattjakt. Göm några godbitar runtom i huset så använder hunden näsan för att hitta dem. Hundar kan få en dos motion genom att leka med sina leksaker. Välj mellan bollar, dragleksaker, plyschdjur eller djur som är fyllda med godbitar.