Att blanda hundmat

Published by
Minuter läsning

Att använda hundmat på burk som ett komplement till, eller som "topping" på torrfoder är populärt. Faktum är att många hundar som äter ett torrt dietfoder även äter burkmat från dagligvaruhandeln. Det är dock mycket viktigt att dietfodret ges som enda foder för att kunna verka effektivt.
Det är därför rekommenderat att man INTE blandar Hill's med annat foder. Att blanda med annan burkmat än den som kommer från Hill's kan:

  • späda ut den exakta balansen i Hill's nutrition
  • orsaka oönskad viktökning
  • utsätta din hund för höga nivåer av vissa mineraler

Brown dog eating food out of a blue bowl in the backyard.

Hill's erbjuder ett brett spektra av produkter utan extra salt, med kliniskt bevisade antioxidanter och över 50 vitala näringsämnen, vitaminer och mineraler. Detta är det senaste inom precist balanserad nutrition, framtagen för att främja din hunds hälsa och ett långt liv.
Om du vill erbjuda din hund en mer varierad diet, prata med din veterinär om att komplettera hundens torrfoder med Hill's™ Science Plan™ eller Hill's™ Prescription Diet™.
Båda är förpackade i burkar och är de enda våtfoder som effektivt kan kombineras med Hill's torrfoder.

Klicka här för att hitta din närmaste veterinär och Hill's återförsäljare. För att se hela Hill's breda produktsortiment gå till vår produktväljare.

 

 

Relaterade artiklar

Relaterade produkter