Hur du kan återanvända gamla barnleksaker till leksaker för din hund

Published by
minuters läsning

Hitta mat som passar ditt husdjurs behov

Find a dog food that fits your pet’s needs

Find a cat food that fits your pet’s needs

Ditt barns kasserade leksaker och urväxta kläder läggs på hög i källaren. (Du kommer skänka bort det så småningom, eller hur?) Samtidigt är din hund i konstant behov av nya och ibland dyra leksaker. Finns det något sätt att återanvända gamla, outnyttjade saker i ditt hem för att skapa roliga hemmagjorda leksaker till din favorithund?

Här är fem enkla idéer för hur du kan förvandla gamla och urväxta barn- och bebissaker till hemmagjorda hundleksaker.

Bekväm säng

Ge din hund den perfekta platsen för en eftermiddagslur genom att förvandla madrassen från den gamla spjälsängen till en hundsäng. Madrasser från spjälsängar har den perfekta storleken och är ett bra alternativ till en helt ny och dyr hundsäng. Du kan använda ett anpassat lakan som skydd eller göra en egen version med två meter tyg, så skapar du en oemotståndlig plats för en tupplur!

Kluriga hinderbanor


Använd gamla flytpinnar från poolen, en rockring och en tunnel för att skapa din egen agilitybana i trädgården. Flytpinnar och rockringar kan byggas till hinder att hoppa över eller igenom, medan en ihålig pappkartong är en naturlig tunnel. En hinderbana är också en perfekt träningsmöjlighet. Du kan lära hunden handsignaler och kommandon medans den har jätteroligt och motionerar.

Chihuahua puppy play game with rope toy in woman hand on a green grass

Knakande tuggleksak

Förvandla en tom plastflaska och ett par av dina barns gamla strumpor till en oemotståndlig knakande leksak för din hund på under fem minuter. Allt du behöver göra är att lägga en plastflaska i en gammal strumpa och knyta igen öppningen med tråd eller garn. Om strumpan är tunn kan du lägga flaskan i tre eller fyra strumpor för att vara säker på att flaskan är tillräckligt täckt. En oskyddad flaska kan brytas sönder eller spricka, vilket skapar vassa kanter som kan skada din hund.

Slitstarkt dragrep

Klipp bitar av kläder från två tröjor ditt barn har växt ur (eller som är nedfläckade bortom all räddning) för att skapa ett flätat dragkampsrep. BarkPost har en handledning som kommer få dig att bli klar med detta projekt på nolltid!

Ny kramkompis

Klipp sönder ett av dina barns kasserade gosedjur, töm det på all stoppning och sy ihop den igen. Nu har din hund en kramkompis att bära omkring som tröst, och du behöver inte oroa dig över att hitta stoppning över hela hemmet. När du väljer ett gosedjur ska du vara säker på att ta bort allt som potentiellt skulle kunna utgöra en kvävningsrisk, såsom knappar och lappar.

Att vara kreativ och komma på nya ändamål till dina barns gamla saker är en rolig och plånboksvänligt idé, dock är huvudsaken att du alltid tänker på säkerheten i första hand. Du ska försäkra dig om att det du återanvänder inte kan skada din hund. Om en hund exempelvis biter sönder ett gosedjur och äter upp stoppningen kan det orsaka magproblem som kräver operation. Eller en hund som tuggar på en leksak av hårdplast, som en docka eller kloss, kan slå sönder en tand. Om du är rädd för att din hund har svalt något som den inte ska, eller om den har skadat sig själv genom att tugga på något den inte borde ska du ringa din veterinär på en gång. Veterinary Practice News har intervjuat ett par veterinärer som har behövt kirurgiskt avlägsna allt från golfbollar till dörrhandtag från patienternas magar. Låt inte detta hända din hund!

Genom att använda lite kreativitet och sunt förnuft kan du förvandla ditt tvåbenta barns gamla leksaker till leksaker för din fyrbenta bebis, samtidigt som du sparar pengar. Hur som helst, se till att din hund vet vilka leksaker som är hans och vilka han inte ska röra. Bara för att dina barn har kasserat ett par gamla gosedjur betyder inte det att det inte är vissa av dem som ska förbli förbjudna för hunden att leka med. Med lite tid och träning kommer din hund vara med på noterna, så börja skapa och sedan leka med din fyrbenta favorit!

Contributor Bio

Kara Murphy

Kara Murphy

Kara Murphy är en frilansande författare i Erie, Pa. Hon har en goldendoodle med namnet Maddie som bär gamla mjukisdjur vart hon än går.

 

Relaterade artiklar

Relaterade produkter

 • HILL'S SCIENCE PLAN Large Breed Adult Hundfoder med Kyckling

  Hill’s™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Large Breed with Lamb and Rice är sammansatt för optimalt bevarande av leder och muskelmassa, för stora hundraser. Med kliniskt bevisade antioxidanter, glukosamin och kondroitin från naturliga källor.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Small & Mini Adult Hundfoder med Kyckling

  <p> </p><p><span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Small & Miniature är framtagen för att främja munhälsa, hälsosam hud och hälsosam matsmältning hos hundar av små raser. Med höga nivåer kliniskt bevisade antioxidanter och naturliga ingredienser, med tillsatta vitaminer och mineraler. <br></p><p> </p><p><strong></strong> </p><p> </p>
 • HILL'S SCIENCE PLAN Large Breed Valpfoder med Kyckling

  Hill’s&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Puppy Large Breed Chicken är sammansatt för en hälsosam tillväxt av skelettet hos valpar av stora hundraser. Med kliniskt bevisade antioxidanter och optimala mineralnivåer.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Perfect Weight Small & Mini Adult Hundfoder med Kyckling

  <p>SciencePlan™ Perfect Weight har en unik blandning av ingredienser och lågt fettinnehåll. Sammansatt för att hjälpa din hund att uppnå hälsosam vikt för ett längre liv. </p>