Hur du håller din hund säker på Halloween

Published by
Minuter läsning

Hitta mat som passar ditt husdjurs behov

Find a dog food that fits your pet’s needs

Find a cat food that fits your pet’s needs

Dog imageVisst är det sött med en valp utklädd med horn och en röd cape till Halloween. Men för hundar och deras familjer är Halloween även en tid där man bör vara extra försiktig. För att säkerställa att både dina barn och hundar njuter av en rolig och trygg högtid har vi delat med oss av några tips här nedan:

 • Din hund kan lätt bli orolig och rädd av det konstanta ringandet på dörrklockan och bara se en massa barn i läskiga kläder och masker. Låt honom vara på ett säkert och tryggt ställe under kvällen, så som hundbädden, hundburen eller ett stängt rum, vilket kan lugna honom och förhindra att han plötsligt springer ut genom dörren som öppnas med jämna mellanrum.
 • Om du är ute på en promenad med din hund i kvarteret då det är barn ute som går bus-eller-godis, försäkra dig om att du har en stabilt halsband eller sele samt koppel och var försiktig omkring nya människor. Återigen, all utklädnad kan göra din hund orolig och rädd.
 • Om du klär upp din hund inför Halloween, kom ihåg att använda flamsäkra och ogiftiga kläder och produkter som din hund är bekväm med att ha på sig och som inte förhindrar honom att röra sig, andas eller se.
 • Slutligen, håll undan all godis från din hund – särskilt choklad som är rent giftigt för hundar. Konsumtion av bara en liten mängd kan orsaka kramper, muskelryckningar och kräkningar, medan större doser kan vara dödliga. Håll hunden till dess egna godis och han kommer vara glad och belåten.

Genom att följa dessa enkla tips kan du hålla din hund trygg och säker under hela Halloween – utan några läskigheter.

Har du också katter? Lär dig om hur du har en säker Halloween med din katt.

Relaterade artiklar

Relaterade produkter

 • HILL'S SCIENCE PLAN Large Breed Adult Hundfoder med Kyckling

  Hill’s™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Large Breed with Lamb and Rice är sammansatt för optimalt bevarande av leder och muskelmassa, för stora hundraser. Med kliniskt bevisade antioxidanter, glukosamin och kondroitin från naturliga källor.
 • Hill's™ Science Plan™ Hund Vuxen Light Mini med Kyckling

  <span class='nowrap'>Science Plan™</span> CANINE ADULT LIGHT MINI with CHICKEN är ett komplett fullfoder för småraser som har lätt för att gå upp i vikt. Med ingredienser av hög kvalité och vår unika Vikt Management sammansättning hjälper vi dig att hålla din lilla hund sund och frisk.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Small & Mini Adult Hundfoder med Kyckling

  <p> </p><p><span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Small & Miniature är framtagen för att främja munhälsa, hälsosam hud och hälsosam matsmältning hos hundar av små raser. Med höga nivåer kliniskt bevisade antioxidanter och naturliga ingredienser, med tillsatta vitaminer och mineraler. <br></p><p> </p><p><strong></strong> </p><p> </p>
 • HILL'S SCIENCE PLAN Large Breed Valpfoder med Kyckling

  Hill’s&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Puppy Large Breed Chicken är sammansatt för en hälsosam tillväxt av skelettet hos valpar av stora hundraser. Med kliniskt bevisade antioxidanter och optimala mineralnivåer.