Välja veterinär åt din hund

Published by
Minuter läsning

Hitta mat som passar ditt husdjurs behov

Find a dog food that fits your pet’s needs

Find a cat food that fits your pet’s needs

Finding vet

Din veterinär är den viktigaste personen i din hunds liv efter dig och din familj. Din veterinär är trots allt ansvarig för hundens hälsa genom hela livet. Så hur väljer du en veterinär som kan ge bästa möjliga vård? Ett av de bästa sätten att hitta en veterinär är genom rekommendationer från en vän. Om du känner någon i ditt område som har hund eller katt kan du fråga vem de går till och vad de tycker om kvalitén och servicen som ges. Slå eller klicka Alternativt så är telefonboken eller internet ett bra ställe att börja leta på. Du vill inte behöva köra i en timme för att få vård för en sjuk hund så försök att hitta något nära dig. Välj ut ett antal kliniker i ditt område och ring och hör om de har något emot att du tittar förbi för att ta en närmare titt och presentera dig. Kom ihåg att du inte behöver ha med dig din hund vid första besöket. Detta är enbart för att du ska få en känsla för stället och personalen som jobbar där. Är det rent? Är det professionellt? Får du möjlighet att träffa veterinärerna, är de vänliga och tillgängliga? Du kommer att överlåta din hunds liv till dessa personer så det är viktigt att du känner dig bekväm med dem. Ta reda på om de är en solo- eller grupp-praktik. De flesta veterinärkliniker har en veterinär och flera sköterskor som tar hand om djuren. Grupp-praktiker är alltmer vanliga eftersom de tillhandahåller många olika färdigheter. Men en grupp-praktik är inte nödvändigtvis bättre än en solo-klinik. Hur mycket? Kostnaden är en viktig faktor i att fastställa hur du behandlar din hunds hälsa. Veterinärvård kan vara dyrt så det kan vara en god idé att fråga ditt försäkringsbolag när du har hittat en klinik som du tycker om. En annan faktor som bör övervägas är akutvård. En veterinärpraktik erbjuder akutvård 24 timmar om dagen. Ta reda på vad som gäller vi akuta fall och vart de hänvisas till. Det bästa är att ta råd från din hund och följa dina instinkter. Vad du vill få ut av en veterinär är någon som bryr sig väldigt mycket om djur och din hund speciellt. Din veterinär är vanligtvis den första du kontaktar angående alla prövningar och bekymmer som dyker upp när man äger en hund så välj någon som du känner att du kan kommunicera bra med och vara ärlig med. För att hitta din närmaste veterinär

Relaterade artiklar

Relaterade produkter

 • HILL'S SCIENCE PLAN Large Breed Adult Hundfoder med Kyckling

  Hill’s™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Large Breed with Lamb and Rice är sammansatt för optimalt bevarande av leder och muskelmassa, för stora hundraser. Med kliniskt bevisade antioxidanter, glukosamin och kondroitin från naturliga källor.
 • Hill's™ Science Plan™ Hund Vuxen Light Mini med Kyckling

  <span class='nowrap'>Science Plan™</span> CANINE ADULT LIGHT MINI with CHICKEN är ett komplett fullfoder för småraser som har lätt för att gå upp i vikt. Med ingredienser av hög kvalité och vår unika Vikt Management sammansättning hjälper vi dig att hålla din lilla hund sund och frisk.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Small & Mini Adult Hundfoder med Kyckling

  <p> </p><p><span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Small & Miniature är framtagen för att främja munhälsa, hälsosam hud och hälsosam matsmältning hos hundar av små raser. Med höga nivåer kliniskt bevisade antioxidanter och naturliga ingredienser, med tillsatta vitaminer och mineraler. <br></p><p> </p><p><strong></strong> </p><p> </p>
 • HILL'S SCIENCE PLAN Large Breed Valpfoder med Kyckling

  Hill’s&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Puppy Large Breed Chicken är sammansatt för en hälsosam tillväxt av skelettet hos valpar av stora hundraser. Med kliniskt bevisade antioxidanter och optimala mineralnivåer.